Şimdi Ara

xsara 2 alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamunaleykum arakaşlar kısmetse aranıza yeni katılacağım xsara kullanan arkadaşlardan rica ediyorum 2003 xsara 16sx 16v 88000 km ilk sahibi temiz orjinal bu araba alınırmı tavsiye edermisiniz ben aile için alıyorum en az 5 sene kullanmak istiyorum 15500 tl son fiyat sadece arabada çocukların çizmiş olduğu derin çizikler var kullanımı performans rahatlık iyimidir saygılar

• acaba xsara kullanan yokmu bana bilgi verecek sizlerin deneyimlerinizi bekliyorum saygılar
  • hiç düşünme temizini bulursan çok güzel bir araç..
  • ben xsara clim kullandım uzun süre hatta ilkini satıp 2. climimi almıştıum şu andada 1.4 dizel aldım dün climi örnek vereyim iki aracımda bana hiç sorun çıkarmadılar giderleri gayet güzeldi sorunsuz zahmetsiz arabalardı sürerken asla yol bitsin demiyosun hatta dün ankaradan geldiğimde başıma çok talihsz olaylar gelmesine ramen istanbula geldiğimde hafif bir burukluk vardı ankaradan mola vermeden istanbula kadar çok rahat geldim eğerki temizini bulursan servis okey verirse uzun yıllar zahmetsizce ve rahatlıkla binebileceğin araçtır parçalarını dert etme peugeot partner citroen berlingo parçaları birebir uyuyor ön takım komple 170liraya yaptırdım mesela sormak istediğin başka birşey olursa seve seve cevaplayabilirim hayırlısı olur inşallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.