Şimdi Ara

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
20
Favori
171.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yaff 3 yaşmış o 5 değilmiş ve vergileride ortalama %160 ortalamaymış:(

anca ordan alacan burda parçalarını değiştirip geri göndericen oda suça giriyor ki asla cesaret edemem:D

adalete tüküreyim resmen soyuluyoruz araç alıyosun %160 vergi

muayne ücreti ayrı zorunlu sigorta ayrı araç vergisi ayrı benzin yada mazotu en pahalısı

allah devlete zeval vermesin ama devlet bir kulağımızın arkasını bıraktı

orasıda yedek ne olur ne olmaz diye:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

yok yaff 3 yaşmış o 5 değilmiş ve vergileride ortalama %160 ortalamaymış:(

anca ordan alacan burda parçalarını değiştirip geri göndericen oda suça giriyor ki asla cesaret edemem:D

adalete tüküreyim resmen soyuluyoruz araç alıyosun %160 vergi

muayne ücreti ayrı zorunlu sigorta ayrı araç vergisi ayrı benzin yada mazotu en pahalısı

allah devlete zeval vermesin ama devlet bir kulağımızın arkasını bıraktı

orasıda yedek ne olur ne olmaz diye:))

selam neye göre %160 vergi ?? Ney esas aliniyor :) burda aldigin fiyatmi yoksa tr demi fiyatina goremi ?
    normal parcalarini degistirsen kim nerden bilecek mesela odegilde degistirdikten sonra o araba geri dönebilcekmi okadar yol var önunde :)))

• yurt dışındaki satış rakamının üstüne %130 özel tüketim vergisi daha sonra bu çıkan rakamın üstünede %18 kdv bunun dışında gümrük vergisi park yeri bedeli işlemler bedeli adı altında bir dünyada para alınıyormuş

e haliyle zaten sağlam parçaları değiştirmenin anlamı yok bozuklarda zaten çalışmaz doğal olarak hayalden başka bişey değil benim dediğim:)
  • forumu okuyan arkadaşlar aracımı acil satmam gerekiyor ilgilenenler beni 0506 908 05 42 nodan arayabilirler kadir doğan

link deki araçtır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kiymetini-bilene-orjinal-kilometrede-106966305/detay/
  • quote:

forumu okuyan arkadaşlar aracımı acil satmam gerekiyor ilgilenenler beni 0506 908 05 42 nodan arayabilirler kadir doğan

link deki araçtır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kiymetini-bilene-orjinal-kilometrede-106966305/detay/

linke baktım aracı satmışsın galiba, ben de aracımı satmayı düşünüyorum, ilana çıkardıktan ne kadar süre sonra sattın , bide arabanın özellikleri(model , motor, km , vb) neydi kaça sattın piyasadan haberdar olalım.

• selamlar aracım çok ucuza gitti acil satmam gerekiyordu kazası boyası yoktu 115.000 km deydi lastikler sıfır motor durumu gayet güzeldi muayenesi gelmişti ama bakımını yaptırmıştım sadece girip çıkacaktı 14.000 tl ye sattım yalan olmasın ama ya 2. yada 3. günde sattım baya bakmaya geldiler ilk başta 15 verdiler vermedim sonra gelen 14.500 verdi inat ettim sonraki 14. verdi
    daha çok inat ettim 15 vereni aradım ertesi günü aldım dedi öbürünü aradım oda 14 e düştü, bende son gelene verdim ama 3. xsaram dı sürkülasyonu oldukça fazla acil olduğu için sattım yoksa satmak aklımda bile yoktu
  • pardon birde 2004 model gri renkli idi yalnız ön panjuru yoktu kronik olarak düşmüştü:)
  • Ben eski kasa xsarayı ilan vermeden satmıştım. Sadece arkadaşlara sabah işte satıcam dedim akşama alıcı çıktı, motoru berbat halde olmasına rağmen kabul etti ve aldı. Şimdiki yeni kasanın dizel olması bile alıcıyı çekiyor fazlasıyla. Yani fiyatı çok abartmadıkça herzaman alıcısı var.
  • quote:

pardon birde 2004 model gri renkli idi yalnız ön panjuru yoktu kronik olarak düşmüştü:)

Kadir bey senin araba dizel mi? benzinli miydi? benzinliyse teyip kontrolü direksiyondan olan model miydi?
  • evet dizel di 1.4 hdı motor teyp diroksiyondan kumandalıydı şmdi çok uyguna bipper aldım aile genişleyeceğinden dolayı:) off ne rahatlıkmış bipper de yok sırf bu nedenden orjinal teybini değiştiricem:(
  • şiyle birşey var aracın 2. eli yok diyolar halbuki degerini bilmek gerekiyor 10 liralık bir mala 15 lira istersen satamassın 3 xsara sattım biri 99 model 2. 2000 model clim 3. 2004 dizel di 3 aracıda çok kısa sürede sattım ya ilk yada 2. bakmaya gelen aldı hatta clim olanı gıcıklık olsun diye satmamıştım birine mal taşıyacam amele arabası gibi kullanacam demişti duygusal bağlanmıştım yani:) bi dizelde zarar ettim oda acil diye aldığım araç çok kelepir geldi yine kardayım yani kim ne derse desin citroen aynı kasa araç çıkarsın tereddit etmeden gider alırım ondaki rahatlık konfor yok tutuş hiçbir arabada bulamamdım...
  • arkadaşlar, 2000 model xsara 1.6 clim aracımda bugün gösterge panelinin sol üst köşesinde sarı bir daire içinde yıldız şeklinde ikaz ışığı yandı, ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım, yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk35

arkadaşlar, 2000 model xsara 1.6 clim aracımda bugün gösterge panelinin sol üst köşesinde sarı bir daire içinde yıldız şeklinde ikaz ışığı yandı, ne anlama geldiğini bir türlü bulamadım, yardımcı olurmusunuz

hocam aracta yol bilgisayarı yoksa , o ışık buzlanma uyarısı olabilir. o ışık yandığı sırada hava sıcaklığı 0'a yakın mıydı? veya sıfırın altında mıydı?
  • evet, ankarada hava akşam birden çok soğumuştu
  • selamlar arkadaşlar sizden yardım bekliyorum 1998 xsara'm var araç 1.8 otomatik vites, aracın aküsü çıkarılıp tekrar takıldıktan sonra aracın kasetçaları benden codec istiyor, kitapçığı falan olmadığı için bulamıyorum ne yapmalıyım? Codec'i bileniniz varmı? yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.
  • xsara 2 aracım var. sabahları ilk çalıştırmada sarsıntılı çalışıyor, silkeleme yapıyor ve bir süre sonra (2 defadır yandı) yol bilgisayarında katalitik konvertor fault yazıyor... ardından da antipolution fault yazıyor.. tabi aynı zamanda motor ışığı yanıp sönüyor.. bir süre sonra ışık sönüyor, araç ısınınca bir problem kalmıyor.

bu hata kesin olarak katalitik konvertör kaynaklı mıdır? yoksa lpg'deki ayarsızlıktan da yapabilir mi acaba?
    katalitik konvertör araştırdım yan sanayisi için işçilik dahil 450 tl. fiyat söylediler. orjinalini hiç söylemiyorum bile. xsara'da katalitik konvertör (katalizör) iptali yaptıran arkadaş var mı aranızda? veya konu hakkında bilgi verebilecek kimse varsa memnun olurum.
  • 2004 1.6 16v Xsara'mı bugün itibariyle aldım. 5 dakikada bir camdan izliyorum arabayı. Bu araçlar gerçekten alınası araçlar. Bu donanım, ekonomi yol tutuş vs.. bu fiyatlara gerçekten çok makul. İnsanlar Xsara'yı bilmesinler tanımasınlar ki biz de muadil arabalar 20bin lira civarındayken 4 5 binlira ucuza alabilelim. Ben Kars'ta yaşıyorum be yolların durumu malum. Kar lastikleriyle bugün buz üstünde yaptığım ani frende en ufak savrulma, kayma olmadan çok güvenli bir mesafede durabildim. Gidip Albea'lara Dacia'lara para verecek arkadaşlar Xsara'yı mutlaka araştırsınlar. Herkese emniyetli sürüşler
  • aracın hayırlı olsun 2. xsara mı sattım ama xsara aşk tır yaz gelsinde arabanın etrafında ne yapsam ara diye düşünürken bulursan şaşırma:)
  • Arkadşlar meraba 2002 brc ruplu 1.6 xsara 2 16500 iyimidir arac 110 binlerde temiz duruyo bu arac mwmuru uzer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevap veren olmadı hala 2001 model xsara2 2002 trafiğe çıkışlı 105binde tertemiz brc tüp var boya dahi yok 16500 eder mi 1.6 olandan bu araçlar hakkında bilgim yok bilen birileri bilgi verebilirmi yakıtta iyi anladığım kadarıyla memurum ve bütçeme en uygun aracı arıyorum bu konudada baya bahtsız olduğumu söylemek isterim temiz diye önüme o kadar kovalak araç gelip gitti ki anlatamam yani araba aramaktan yorulmuş biriyim bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.