Şimdi Ara

xtc mu acıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalıtelı ve turk serverı exp 400x zor server ısteyenlere ver 99d herkezi bekleriz ...http://81.214.161.129/index.php?op

• quote:

Orjinalden alıntı: wolf31

kalıtelı ve turk serverı exp 400x zor server ısteyenlere ver 99d herkezi bekleriz ...http://81.214.161.129/index.php?op

ozellikleri ne?
  • server manisadan açıldı yanlız size bi uyarı ip adresinden girerseniz banlanacaksınız!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightRideR

server manisadan açıldı yanlız size bi uyarı ip adresinden girerseniz banlanacaksınız!!

nasil yani ?
  • launcher indirin diyor yani
  • benden solemesiiii beylerrrrrrrrrrr oaraya giden 2 gun gecmeden banlancak bana yaptıklarini kendileri coookkk iyi biliyo bin kerede dedik serwerda 3 5 kısı hack kullandi die bizleride banladilar sadece bi by cazz wardi oda admının arkadasi ona ses yok o 1 numara oyununda 1 .cisi ztn benden solemesi serwerda edit war hiç kimse gitmesin kastiginiz zamana yazikkkk 2 kez lvl 1 e alındım kastim yenıden en sonunda tamamen delete yaptılar nedeni ise by cazi gecmiş olmamdi!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

benden solemesiiii beylerrrrrrrrrrr oaraya giden 2 gun gecmeden banlancak bana yaptıklarini kendileri coookkk iyi biliyo bin kerede dedik serwerda 3 5 kısı hack kullandi die bizleride banladilar sadece bi by cazz wardi oda admının arkadasi ona ses yok o 1 numara oyununda 1 .cisi ztn benden solemesi serwerda edit war hiç kimse gitmesin kastiginiz zamana yazikkkk 2 kez lvl 1 e alındım kastim yenıden en sonunda tamamen delete yaptılar nedeni ise by cazi gecmiş olmamdi!!!!

saten dandik bir servere benzior
  • dandigin alasi ya boswrin zamanınıza emeginize yazık olcak 10 kere bas bas bagırdık dedık hack yapmadık etmedik adamı ınanramadık adam diyokı ulan sen dun yoktun bugun 300 olmusun ulan tabi olurum geceleyin serweri aciyosunuz sabaha dek kastim oldum neden olmuyum hackmı yapmıs olduk davaisdakı spotta 3 saatte 300 olunur ztn!!!!

bu admının cvpını beklıyorum bu caz senın yalakan sende admınsın ıkınız bırnırınıze yetersiniz diye dusunuyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 20 Haziran 2006; 12:58:30 >
  • serveri bilemem ama by cazz mıdır her neyse onu gectigin icin seni banladılarsa akıllarından zoru var demektir
  • aynen bahadir kendisi dedi bay cazz ben dedi adminin arkaadsiyim dedim sen gm ol o zaman hatir kascam neden gm oluyum falan fişman etti o serwera ilk by cazz 4 5 ksı daaha vardi sonra ben basladim bi baktim gece davasita spotta bıraktım kendisi kasti ertesi gun elf tanıdık wardi onla lt7de kastık we 1.ci oldum falan panıklediler serwerdada pıxle kasanlar oldu bende dedim ki pıx le kassam solerim bana koyan ben normal kasmısım adamlar tam tersini soluyolar neyse ya bi cvp wersin o ranın admını dilini yuttu sanırım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 20 Haziran 2006; 13:07:43 >
  • adamlar 97d kurmuş versionu e o versionda hack işliyor onlarda sanırım bu acıkları kapamıyor yada kapamayımı bilmiyor her neyse onadn adamlar iyi kasanlarıda hack yaptı sanıyor bence olay böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 20 Haziran 2006; 13:13:53 >
  • valla bende oynuyorum 2-3 gunden berı kımse banlamadı demekkı bısı var banlamıslar senı ben herkezı beklerım servera oynayın begenmezsenınz bırakın
  • ya bırak bu serwer her hafta aciliooo:d zuahahhaha
  • lan wolf sen playersen bu serweri neden owuyosun neresini begendin diyorumkı bende begendim kastim ama zamanıma emegime pişman oldum by cazz 4 resi atti tabi reklam zamanı bugunmus nasi olsa adam 1.ciligi karantiledi yazik sizlere

• quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

lan wolf sen playersen bu serweri neden owuyosun neresini begendin diyorumkı bende begendim kastim ama zamanıma emegime pişman oldum by cazz 4 resi atti tabi reklam zamanı bugunmus nasi olsa adam 1.ciligi karantiledi yazik sizlere

herif banlanmadigina gore adminin arkadasi heralde gelmis bide burda reklam yapior

• bu server daha once 1 kere daha açılmıştı ben 3. düm ama server birden kapandı nedeni ilgilenemiomuş artk oyle demişti admin umarım kasanların başına bole bir olay gelmez yine
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.