Şimdi Ara

## XTRAP'la İlgili ÖNEMLİ UYARI ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer Seri Seri Startınız gelmeye başladıysa Fakat Xtrap Yanıt Vermiyor ve hata veriyorsa Xtrap düzelsin diye "ipconfig /flushdns" Yazarsanız Start kaybolur UYARIYİM...Şahsen Başıma geldi ve şimdi seri seri gelen start'ı da kaçırdım belki xtrapı Düzeltirim derken...Kolay Gelsin...

Start'ın gelmesini sağlayan bir yöntem:Denetim Masasından , Ağ ve İnternet Bağlantılarına girin Sonra Ağ Bağlantılarını seçin..Orda Karşınıza Çıkıcak İnternet bağlantısına Sağ Tıklayın ve "Devre Dışı Bırak"'a tıklayın sonra 5 saniye bekleyip tekrar Sağ Tıklayın ve "Etkinleştir" diyin..Start'ın bazen gelmesini sağlıyabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Money0verBitches -- 14 Nisan 2007; 20:16:11 >

• Bende start gelmio ya of gıcık oldum 15 kere yaptım öle ipconfig/flushdns die Başlat-çalıştır-cmd-ipconfig/flushdns

ama olmuo gelmio start zaten gelse xtrap olmucak :D xtrap olsa servere girmicek servere girse lag olcak
  • hic bir sey yokkk yaaaaaaa uf
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmrEx2

Bende start gelmio ya of gıcık oldum 15 kere yaptım öle ipconfig/flushdns die Başlat-çalıştır-cmd-ipconfig/flushdns

ama olmuo gelmio start zaten gelse xtrap olmucak :D xtrap olsa servere girmicek servere girse lag olcak

Eğer Startın gelirse üstüne bidaha yazma sakın xtrapı çözücem diye ipconfig /flushdns...Start'da gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Money0verBitches

Eğer Seri Seri Startınız gelmeye başladıysa Fakat Xtrap Yanıt Vermiyor ve hata veriyorsa Xtrap düzelsin diye "ipconfig /flushdns" Yazarsanız Start kaybolur UYARIYİM...Şahsen Başıma geldi ve şimdi seri seri gelen start'ı da kaçırdım belki xtrapı Düzeltirim derken...Kolay Gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: Money0verBitches

Eğer Seri Seri Startınız gelmeye başladıysa Fakat Xtrap Yanıt Vermiyor ve hata veriyorsa Xtrap düzelsin diye "ipconfig /flushdns" Yazarsanız Start kaybolur UYARIYİM...Şahsen Başıma geldi ve şimdi seri seri gelen start'ı da kaçırdım belki xtrapı Düzeltirim derken...Kolay Gelsin...

ewt olabilir çünkü önceden start sorunu yokken ipconfig yapınca start geç geliodu
  • Gıttı Guzelım Start
  • senin start gitmiş bizim oyun gitti kardeşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.