Xubuntuyu yükledim ilk girişte sorunsuz açıldı fakat ikinci girişimde benden şifre istedi ki ben şifre koymamıştım. Kullanıcı eklediğimde de bilgisayarımın harddiskindeki dosyalarıma ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalist-92
Xubuntuyu yükledim ilk girişte sorunsuz açıldı fakat ikinci girişimde benden şifre istedi ki ben şifre koymamıştım. Kullanıcı eklediğimde de bilgisayarımın harddiskindeki dosyalarıma ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Hocam ubuntu degilde ben pardus kullanıyorum ama ayar yüz ve cekirdek aynı pek bir fark olucagını sanmıyorum. Sistem parolasız kurulum olmaz linux sürümlerinde muhakkak bir şifre vermek zorundayız yani onsuz kurulum gercekleşmez. Sonucta su komutundan sonra bile şifre istiyor :) Öyle bir şifre yazdıgınızı hatırlıyorsanız onu deneyin. Yetkili kullanıcı girişinden sonra zaten hdd parcaları görünücektir diye tahmin ediyorum. Ayar yüzü girişi degiştirilmişse sistemi kurarken girdiginiz kullanıcı adı ve şifresi isticektir muhakkak onu etkinleştirilmiştir. Hiç olmadı onarmalı kurulum yapıp tamirden sonra yeni kullanıcı girersin.
Kb üstat ubuntu hiç kullanmadıgım için pek nasıl olucagını kestiremiyorum. Benim pardus üzerinden düşünüp yardımcı olmaya calıştım. Umarım işine yarar :D