Şimdi Ara

PSN'E GİRİŞTE TELEFON İLE DOĞRULAMA GELİYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neogaf'ta bir oyuncunun paylaştığı görüntüden anlaşıldığı üzere PS3'e gelen 4.80 güncellemesinden sonra PSN'e girişte 2 adımlı doğrulama sistemi geliyor. Mobil telefonlarımızda kurulu olan PSN uygulamasına gelecek olan kod ile PSN hesaplarına girme seçeneği yakında aktif olacak gibi görünüyor...

Polygon'un haberine göre Sony bu haberi doğrulamış.

PSN'E GİRİŞTE TELEFON İLE DOĞRULAMA GELİYOR...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1209838
    https://www.reddit.com/r/PS4/comments/4fnpcw/sony_sneaks_ps3_firmware_update_with_2_step/
    http://www.polygon.com/2016/4/20/11470660/psn-two-factor-authentication-playstation-network

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Nisan 2016; 19:13:43 >

• Steam guard gibi birşey psn ye gerekiyordu zaten.
  • Umarım her girişte böyle bir şeyi zorunlu bırakmazlar yoksa Playstation ve Sony çalışanlarının ve destek maillerine her gün düzünelerce küfürlü mail atmak zorunda kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Umarım her girişte böyle bir şeyi zorunlu bırakmazlar yoksa Playstation ve Sony çalışanlarının ve destek maillerine her gün düzünelerce küfürlü mail atmak zorunda kalırım.

İşine gelmeyen kapatır zaten. Zorunlu olmaz.
  • Hocam Sony bu dayatmalar konusunda Apple 1 Sony 2
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ornek olarak ne dayatma var hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus dayatması, kol ışığının sürekli açık kalması dayatması. PS3 ile uyumlu kol ve direksiyonların PS4 ile uyumlu olmayıp yeni setler alma dayatması. Logitech Chillstream gibi bir muazzam üstü kol alıp kullanabilecekken DS4 dayatması. Logitech G27 si veya Driving Force GT si olan birisi için G29 alma dayatması. 2 Usb dayatması. Aynı anda 2 Gitar takarsan başka boş yer kalmıyor, 2 Gitar 2 Kulaklık takıp çılgınca Guitar Hero oynaman mümkün değil. Hani bunlar yapılamayacak şey değil, yapmayıp -vakit harcamaktan yada masraf olmasındansa müşterilere böyle dayatayım - dayatma tarzı şeyler. En basit şuanda aklıma gelen şeyler.
    Plus maalesef konsollarda online oyunun parali olmasi gerceginin bir sonucu. Gecen nesil boyunca xbox kullanicilari Live icin para odediler. Ucuncu parti cihazlar icin ise sadece Sony degil, tum firmalar ayni yolu izliyor, hatta Sony 3. parti cihazlarda diger tum konsollardan daha fazla urunu destekliyor.

PSN e giriste her defasında Sony nin uygulama uzerinden kod istemesi gibi bir durum olmaz, Steam de de benzer bir uygulama var ve sadece hesaba ilk girisinizde veya farkli bir cihaz, farkli bir ip uzerinden oturum acarsaniz soruluyor. PSN de de boyle olacaktir, rahat olun.

• Hocam umarım öyle olur. Açıkçası şuan Gold Live a ve PSN Plus'a bakıyorum. Live bir kaç gömlek daha üstün. Geçmiş oyunlara desteğe bakıyoruz Mc cephesi çatır çatır destek verip ücretsiz veriyor. Bizim Sony ise PS2 oyunlarını bile utanmasa PS4 oyun fiyatına satacak. Microsoft'u zerre sevmem, ama Sony'den iyi yaptığı bir çok şey var. Gamepad olarak Xbox gamepad'ini PS4'te kullanabilme imkanını isterdim açıkçası.
    Live bana kalırsa bir şehir efsanesi, PSN ve PS4'ün yazılım olarak üstün olduğu bir çok konu var, teraziye koyunca bence PS4 çok daha ağır basıyor. Live ve Xbox daha çok terk edilmiş bir konsol gibi duruyor. Verilen bedava oyunları da kimse dikkate almıyor bence, geçen nesil Plus ile o kadar kaliteli oyunlar verilmesine rağmen XBox kullanıcıları bunu dikkate almamıştı. Gerçi burada şimdi versus muhabbetine girmek doğru değil ama an itibarı ile PS4 her alanda rakibinden iyi olmasa da, bir çoğunda çok daha iyi durumda. Her şeye rağmen beğenmiyorsanız, sevdiğiniz özelliklerin ön plana çıktığı konsolu tercih etmelisiniz. Şahsen ne kol, ne plus ile verilen oyunlar, ne de online, bunların hiç birisi umrumda değil. Beni ilgilendiren tek şey konsolların exc. oyun kütüphaneleri...
  • Hocam Exc muhabbetine girersek PS cephesi Xbox'ı ezer geçer. Zaten o yüzden PS4 aldım. PS2'den beri Exc farkını koyuyor konsol. Ama açıkçası ufak kısıtlamalar yada geri kalmışlık biraz rahatsız ediyor. Onun dışında Xbox'a üstün. Kol işini takarım saatlerce oturup oyun oynuyorken elimin en rahat edeceği tarzda kolla oynamak hakkım. Onun dışında eskiye yönük destek konusunda ise malesef geride. Bir God Of War'ları bir Metal Gear Solid'leri tekrar PS4'te oynamak isterdim.
    Vallahi yeri geliyor 2-3 nesil önceki konsollarımı kurup oyunlara şöyle bir bakıyorum. Bence PS4'e beklemek yerine, PS3 alıp oynayın, oyunlar da bayağı ucuza bulunabiliyor...
  • Hocam vardı oynadım zaten hepsini ama sonrasında PS2'mide PS3'müde sattım. Nasıl olsa yeni oyun çıkmıyor boşa yatmasın diye. PS2'de pişman olmamıştımda PS3'te pişman oldum. Çokta ucuza gitti alet.
  • Her servisin bu tarz koruma sistemleri sunması gerekli diye düşünüyorum.
  • Ps3 digital hesap alirken sikinti yasamayiz umarim bu guncelleme ile.

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    Ben yasanirsa burada bir sıkıntı yasanacagini düşünüyorum. Hesap alip, satan arkadaslar; ilk defa hesabi kurarken bu kod sorununu yasarlar herhalde. Bir çözümü olur buyuk ihtimal ama guvenlik aktif olan hesaplarda sıkıntı yasanacaktir.

• birden fazla region'dan hesap olayına engel olmaya çalışıyor da olabilirler. sony son yıllarda yavşaklıkta liderliği kaptırmıyor beklerim onlardan böyle bi hamle.
  • Şimdi bu olay gelirse 2 hafta da bir japon hesabi alip psn plusı beleşe getirme olayı kalkacak mı?😂

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Şimdi bu olay gelirse 2 hafta da bir japon hesabi alip psn plusı beleşe getirme olayı kalkacak mı?😂

Japonyada belesmiymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Şimdi bu olay gelirse 2 hafta da bir japon hesabi alip psn plusı beleşe getirme olayı kalkacak mı?😂

Japonyada belesmiymis.

yok hocam 2 hafta psn bedava olayı varya japonyada istediğiniz kadar hesap alın yine oluyor diğer yerlerde sanırım 1 makinada 1 kez oluyor ama tam bilmiyorum bir arkadaş aydınlatırsa iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.