Şimdi Ara

xx

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dst231 -- 9 Ocak 2020; 19:59:20 >

• VAC ban arkadaşından baktığın için olmaz. 2 olasılık var
    1. bilgisayarında yasaklı yazılım vardı, yani hile yapıyordun -inkar etmen bi işe yaramaz-
    2. Milyonda 1 olan bir durum, ticket at, düzeltirler, ama %99.9 düzeltmezler VACyi, sebebi de VAC otomatik çalışır (arkadaşından bakman etkilemez) ve onların sisteme tanıttıkları hile ya da programlardan herhangi birini açarsan otomatik banlanırsın (hani çift tıklayınca program açılır ya onun gibi otomatik bi sistem düşün, sen tıklamazsan o program açılmaz, bu kadar basit).

eğer arkadaşından baktığın için olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, onunla banlanman için rekabetçide olmalısın, sonra overwatch yüzünden banlanmalısın, ve o VAC ban değil, overwatch diye belirtir. Ve hatta rekabetçide olduysa, zaten arkadaşın izleyici olarak girerse 1 el sonradan görür herşeyi, yoksa bu şekilde hile yapmayı deneyecek ilk kişi değilsin emin ol. Durum bundan ibaret, ama pcnin secure olmaması durumuysa (VAC değilse) kendi bilgisayarındna gir, ya da oyunu sil geri yükle (tüm dosyaların temiz lması için - ya da doğrula hepsini - ) düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 3 Şubat 2015; 9:32:42 >

• Bırakın bu teraneleri gençler rekabetçi maçları bile 1-2 round geriden gösteriliyor yer söylemek diye bir olay yok eğer valve competitive ise wh'leri, aimbot'ları kapatalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Bırakın bu teraneleri gençler rekabetçi maçları bile 1-2 round geriden gösteriliyor yer söylemek diye bir olay yok eğer valve competitive ise wh'leri, aimbot'ları kapatalım.

O tarz konuşunda ben pub diye düşündüm (MM de zaten karşı takımı göremiyorsun), pubda nasılsa overwatch yiyemeyeceği için de hile yapmış oluyor. Bunu nasıl risk edip, bir de bir sürü forumda böyle yazıyorlar anlamıyorum. Tarihte var hatalı banlar, ancak onları da çok kısa sürece geri alıyorlar ticket bile atmaya gerek olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

quote:

Bırakın bu teraneleri gençler rekabetçi maçları bile 1-2 round geriden gösteriliyor yer söylemek diye bir olay yok eğer valve competitive ise wh'leri, aimbot'ları kapatalım.

O tarz konuşunda ben pub diye düşündüm (MM de zaten karşı takımı göremiyorsun), pubda nasılsa overwatch yiyemeyeceği için de hile yapmış oluyor. Bunu nasıl risk edip, bir de bir sürü forumda böyle yazıyorlar anlamıyorum. Tarihte var hatalı banlar, ancak onları da çok kısa sürece geri alıyorlar ticket bile atmaya gerek olmadan.

Valla overwatch banından dönen gördüm hocam fakat VACBAN'dan dönen oldu mu olduysa da bilmiyorum.

• Hahah izleyiciye açıktı rakibi gördüm. Güzel taktik kamki bende deneyeyim. Şaka mısınız ? 90 saniyeden fazla bir delay var GOTV'de neyin kafası bu. 1 round geç gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sieger

quote:

Valla overwatch banından dönen gördüm hocam fakat VACBAN'dan dönen oldu mu olduysa da bilmiyorum.

Oldu oldu, ben çok takip ediyordum, overwatch da griefing yüzünden dönen var da, diğer türlü çok nadir, çünkü testleri genelde NiP oyuncuları ile falan yaptılar, ve dediklerine göre test ettikleri hiç bir pro oyuncu, hani rankta oyuncularla oynatsalar da (test için farklı rütbelerle oynatmışlardır) overwatch yüzünden banlanma tehlikesi geçirmemiş. Redditte gördüğüm 1 oyuncu o şekilde banlandı, sonra da düzelttiler. Yani çok nadir bir durum, prolar arasında bile.

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    +
  • Turkler su oyunu oynamasin ya gidin pointblank wolfteam falan oynayin
  • At yalanı... inananı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Turkler su oyunu oynamasin ya gidin pointblank wolfteam falan oynayin

Siz Türk değil misiniz ne kadar yanlış bir bakış açısı ?
  • quote:

quote:

bilmem ama turkler su oyunu kesfetmeden once daha temiz gibiydi en azindan bana oyle geliyor diger turklerin oynadigi oyunlara da bakarsaniz hilesiz hic bir oyun olmadigini gorursunuz ozellikle mm'de de turkler acayip hile yapiyorlar simdi bana almanlar ve ruslar da hile yapiyor deme onlarin nufusu ile bizimki bir degil ve diger ulkelerden bin bir cesit oyuncu bulunabiliyor ama turklerin %70i velet kitle peki bir oyunda %30lik kismi attigimizda niye geri kalanlari istiyim ki? zaten google arama sonuclara bakarsan counter stike global offensive hilesi' in kac tik aldigini gorebilirsin bunu 2013 son ceyreginde butun detaylar bu baslikta ki konuda tartisiyorduk

• quote:

quote:

quote:

bilmem ama turkler su oyunu kesfetmeden once daha temiz gibiydi en azindan bana oyle geliyor diger turklerin oynadigi oyunlara da bakarsaniz hilesiz hic bir oyun olmadigini gorursunuz ozellikle mm'de de turkler acayip hile yapiyorlar simdi bana almanlar ve ruslar da hile yapiyor deme onlarin nufusu ile bizimki bir degil ve diger ulkelerden bin bir cesit oyuncu bulunabiliyor ama turklerin %70i velet kitle peki bir oyunda %30lik kismi attigimizda niye geri kalanlari istiyim ki? zaten google arama sonuclara bakarsan counter stike global offensive hilesi' in kac tik aldigini gorebilirsin bunu 2013 son ceyreginde butun detaylar bu baslikta ki konuda tartisiyorduk

Muhakkak hile vardır bu her millette normal ama Almanlar'ın profesyonel takımlarında bile hile kullanıldı buna başlıca cLy örnek verilbilir ki tam olarak Türk değildi zaten bir kelime Türkçe bildiği yoktu. MM'de dehşet Almanlar görüyorum ebn efsane seviyesinde oynuyorlar ama ne hikmetse ne ESEA'da ne de pro seviyede takımları yok oysa ki olanakları TR'deki arkadaşlarımızdan kat be kat fazla.

Türk milleti karma bir millet ama ben de bu oyunu 1000 saati aşkın süredir oynayan ve steam arkdaş listemde de bu oyunu hakkını vererek oynayan bir çok Türk var. Türklerin bence hileden önce ilk öğrenmesi gereken şey CS'nin üst düzeyde bir takım oyunu olduğu ve herkesin aim'inin her gün iyi olmayacağı gibi yenmeyi de yenimeyi de bilmeyişimiz.

Ben hiç bir şekilde yabancılarda MM'de oynarken yensem de yenilsem de duymadığım lafları Türkiye'de yaşayan Türkler ve yarım Türkçeli Almancı Türklerden duyuyorum. Genelde spray tipi oyuncu olduğum ve spray sırasında crouch yapıp adam vurduğumdan daha ilk roundlarda "domalma" "çömelip sıkmak dışında bi b.k yaptığın yok" gibi salak saçma laflar duyuyorum bizim sıkıntımız sadece CS'de de değil her oyunda olduğu gibi rekabetçi bir ortamda insalığımızı kaybetmek ve ne olursa olsun her şey mübah felsefesi ile baktığımızdan hile de kullanıyoruz 3 kuruşluk oyun için ana avrat dümdüz de gidiyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Muhakkak hile vardır bu her millette normal ama Almanlar'ın profesyonel takımlarında bile hile kullanıldı buna başlıca cLy örnek verilbilir ki tam olarak Türk değildi zaten bir kelime Türkçe bildiği yoktu. MM'de dehşet Almanlar görüyorum ebn efsane seviyesinde oynuyorlar ama ne hikmetse ne ESEA'da ne de pro seviyede takımları yok oysa ki olanakları TR'deki arkadaşlarımızdan kat be kat fazla.

Türk milleti karma bir millet ama ben de bu oyunu 1000 saati aşkın süredir oynayan ve steam arkdaş listemde de bu oyunu hakkını vererek oynayan bir çok Türk var. Türklerin bence hileden önce ilk öğrenmesi gereken şey CS'nin üst düzeyde bir takım oyunu olduğu ve herkesin aim'inin her gün iyi olmayacağı gibi yenmeyi de yenimeyi de bilmeyişimiz.

Ben hiç bir şekilde yabancılarda MM'de oynarken yensem de yenilsem de duymadığım lafları Türkiye'de yaşayan Türkler ve yarım Türkçeli Almancı Türklerden duyuyorum. Genelde spray tipi oyuncu olduğum ve spray sırasında crouch yapıp adam vurduğumdan daha ilk roundlarda "domalma" "çömelip sıkmak dışında bi b.k yaptığın yok" gibi salak saçma laflar duyuyorum bizim sıkıntımız sadece CS'de de değil her oyunda olduğu gibi rekabetçi bir ortamda insalığımızı kaybetmek ve ne olursa olsun her şey mübah felsefesi ile baktığımızdan hile de kullanıyoruz 3 kuruşluk oyun için ana avrat dümdüz de gidiyoruz.

+1 dedigimi anlamissin zaten de bu konuya baktiginda da konuyu acan velet cocuk kandirir gibi arkadasim yerleri soyledigi icin VAC BAN yemis demis yani kafa basmiyo ki yine bir mm macinda arkadasla girmisiz karsisi hile acti sonra ne oldu :D :D, aglamayin falan yazdilar onlar bizim turk oldugumuzu anlamis ama biz anlamamistik artik kufur de etsek de bisey degismeyecek modundaydik sonra arkadasim kendi irkimdan nefret ediyorum arkadas bir oyun oynamayi bile beceremiyoruz dedi onlar da sustu olay bundan ibaret iste

en basitinden turklerin online oyunla tanisma zamanina baksan bu knight online ile olmustur sayet tanidiktan sonra oyunda hile yaparak oynamak tek arac olmustu

bir de WoW'a baktigin zaman hile goremezsin cesaret etmezler ama bu kaliteye gelmelerinde ki etken sadece yapimcinin degil playerlerin de kaliteli olusudur cunku arac olarak hile kullanmaya calismazlar

• Maç geç gösteriliyor diyen süper zeki arkadaşlar basit eğlence oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dst231

Maç geç gösteriliyor diyen süper zeki arkadaşlar basit eğlence oynuyordum

Çocuk mu kandırıyon ya kaybol burdan he arkadaşın yerleri söylüyormuş valvede vac ban attı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durduk yere ban yenmiyor arkadasım , csde olan hata ise halihazırda hack kullananların anında banlanmamaları , onun haricinde ban yiyen %99 dirty play denilen çamura kıyısından olsada bulasmıstır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAC ban ı bir insan atmıyor otmatik bir sistem eğer oyun dosyalarını etkileyen bir exe,program varsa vac ban yersin yanılma olasılığı da arkadaşların dediğin gibi yok denecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: dst231

Maç geç gösteriliyor diyen süper zeki arkadaşlar basit eğlence oynuyordum

O zaman basit eğlence için o kadar kasmayın müdür, yakarsınız motoru.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 dedigimi anlamissin zaten de bu konuya baktiginda da konuyu acan velet cocuk kandirir gibi arkadasim yerleri soyledigi icin VAC BAN yemis demis yani kafa basmiyo ki yine bir mm macinda arkadasla girmisiz karsisi hile acti sonra ne oldu :D :D, aglamayin falan yazdilar onlar bizim turk oldugumuzu anlamis ama biz anlamamistik artik kufur de etsek de bisey degismeyecek modundaydik sonra arkadasim kendi irkimdan nefret ediyorum arkadas bir oyun oynamayi bile beceremiyoruz dedi onlar da sustu olay bundan ibaret iste

en basitinden turklerin online oyunla tanisma zamanina baksan bu knight online ile olmustur sayet tanidiktan sonra oyunda hile yaparak oynamak tek arac olmustu

bir de WoW'a baktigin zaman hile goremezsin cesaret etmezler ama bu kaliteye gelmelerinde ki etken sadece yapimcinin degil playerlerin de kaliteli olusudur cunku arac olarak hile kullanmaya calismazlar

hileyi her zaman başkaları bulur ama bizim sayıca fazla olan genç nüfusumuz her zaman her oyunda hilenin bkunu çıkarmanın yoluna bakmıştır. Bence bu oyunda da rütbe vs sevdasından herkes vazgeçmeli, rekabet ve muhabbet isteyen de organizasyonu yapıp lan game oynamalıdır. Ben çatır cutur adam vurup profilini gizleyeni direk rapor ederim her zaman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.