Şimdi Ara

xxxx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empoze54 -- 28 Mart 2021; 22:56:30 >

• up bilgisi olanlar !!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan yokmu?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empoze54

Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğini bahçeşehir üniversitesinde ingilizce bölümünde okumak istiyorum. Ama öğrenebilirmiyim?

İngilizce bilgim normal bi insan gibi ancak kelime haznem normalinden fazladır ve çok çabuk kelime öğrenebilirim bi ingilizce cümlede bi kaç kelimeyi çözünce o cümlenin ne anlatmak istediğini çözebilirim ama korkum şu ingilizcem ilk okul düzeyinde ben bu üniversiteye gidince 1 sene hazırlık bölümünde bunu kolaylıkla öğrenebilirmiyim?

Bende şuan makine müh. İngilizce bölümünde okumaktayım.Şuan hazırlıktayım.
    Eğer üstüne düşersen öğrenirsin.Düzenli bir çalışma gerektiriyor sadece.
  • dil kursunada danış ek olarak
  • Merhabalar

Amerikan Kültür Dil Eğitim Merkezi, siz kurum çalışanlarına en iyi şartta yabancı dil eğitimi vermek için alanında uzman öğretmenleri ile tarafınıza ister kurumumuzda isterseniz sizin kurumunuzda, öğretmenlerimizi göndermek sureti ile hizmet sunmak arzusundadır. Eğitimlerimiz firma personelinizin seviye tespitleri yapılarak, seviyelere göre ayrı gruplarda yapılmaktadır. Eğitimlerimizin % 100 öğrenme garantisi bulunmaktadır. Alınan kurda bulunan eğitim süresinde % 90 devamlılık sağlamış fakat dil eğitimi neticesinde hali hazırda aldığı dili öğrenememiş öğrencimiz bulunuyor ise, aynı öğrencimiz için yeniden ücret alınmadan aynı kur dil eğitimi kurumumuzda ücretsiz olarak tekrarlanmaktadır. Amerikan kültür Dil Okulları Türkiye de 81 il ve İlçede 120 dil okulu ile hizmet veren en geniş dil okuludur. Firmanız çalışanları ve size özel kurum ile yapılan anlaşmalar sonrasında % 30 kurumsal fiyat avantajı indirimi uygulanabilmektedir. Amerikan Kültür dil okulları bünyesinde ARGE bölümünü bulunduran tek dil okuludur. ARGE bölümümüzde görevli Profesör Dil Eğitmenlerimizin geliştirdiği Amerikan Dil Okullarının eğitimi olan 48 günde % 100 öğrenme garantili dil eğitim sistemimiz geliştirilmiş ve aktif olarak kurumumuzda ve çalıştığımız firmalarımızın lokasyonlarında uygulanmaktadır. Dilendiği takdirde mevcut eğitim sistemi için demo dersler kurumunuzda tarafınıza verilebilmektedir. Bunların dışında iş İngilizcesi eğitimi ile ilgili her branşa ayrı(muhasebe, finans, bankacılık vb) dil eğitim programlarımız da bulunmaktadır. Mevcut konular ile ilgili detayları konuşmak üzere uygun olduğunuz bir zamanda görüşmeyi arzu eder,

İyi Çalışmalar Dilerim

--------------------------------------------------------
    Saygılarımla / Best regards / Mit freundlichen Grüßen,

A.ilke COŞKUN
    Kurumsal Satış Yöneticisi
    Corporate Sales Manager

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu
    Erenköy Mah. Şemsettin Günaltay Cad. NO:109
    Kadıköy / İSTANBUL
    Tel: 0216 464 41 41 / Fax: 0216 445 46 56
    GSM: 0549 500 59 49 - 0544 814 84 84
    E-Mail: ilke@amerikankultur.org.tr - ilke@ilkecoskun.com

www.amerikankultur.org.tr

• Biraz çaba ile bile sıfırdan öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.