Bizim Besiktas taraftarindan forumlarina ,yonetimine kadar saibe avrupa maclari yaparken gs ye basarilar dilerlerdi birde su kopeklerin haline bakin,kuduruyorlar...Birakin basari felan dilemeyi sunlarin haline bakin
Besiktas taraftari olupta ,GS yi avrupa da destekleyen leri asla affetmiyecegim.....
ABI OLMAZ BOLE SEY ACAYIP UYZU KAPTIMMM YAAA! HRFLER 4 -0 ONDEEE BIZEEE LAF SOLIOOLARR KESKE BI GOL DAGA OLSYDIIIIIIIII ANASINI SATIYIM HRFLERINNNN GOLUDDDEEE SAYILMADI OOO NASIL BIIIIII OFSAYTTTTIR ABI OLAMAZ BOLE BISI BIRISI BANA BILEN BIRISI ACIKLARSIN NASIL BIR OFSAYTTRI BU YA ADAM TOPA BILE DEYMEDI!!!!!
EZIK HERYERDE HERZMN EZIKSINIZZ! TUM KUSLARRRR EZIKSINIZ!
ISLLAH CEYREK FINALDE ELENIRSINIZ! YADA FINALE CIKARRRRR FINALLDE ELENIRSINIZZZ ICINIZDE PATLARRRR!
kımse demesın bana avrupa macı dıeee! bende basta tutuodum eleısın dıodum htta bugun futbol dunyasında basarılar bıle dıledım ama anladımkı bızım bızden baska dostumuz yokmussss!
tebrik ederim bir üst tura çıktınız ama bir ara özellikle aklıma valeranga mıydı neydi aklıma o geldi neden telaşlanırki futbolcular zaten avantaj sende 4 0 öndeyken de bu yapılmazki aman neyse maç bitti tebrik ederim
Arkadaşım çok ayıp ediyorsun. Seni bir Trabzonsporlu olarak değil bir Türk olarak KINIYORUM. Arkadaşım sen o takıma ....... dersen ben senin takımına söylersem bunun sonu nereye varacak. Bu futbol denen oyun varya Türkiye üzerinde oynanan kültür emperyalizmin 3F bir ayağıdır zaten. Sende buna alet olan bilinçsiz birisin. Bu konuyuda kitliyorum senide uyarılman için forum yöneticilerine bildiriyorum. Bir daha da böyle konu açarsan senide ihraç ettiririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme