Şimdi Ara

Y.D : 'Hepsinin hesabını soracağım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denizlispor maçı sırasında, tarihte görülmemiş ölçüde büyük protestolara hedef olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu eylemlerin tümünün organize olduğunu öne sürerek, bunların hepsinin hesabını soracağını belirtti.
    Karşılaşmanın bitiminde stadı onlarca özel korumanın eşliğinde terkeden Yıldırım Demirören, yönetici arkadaşlarıyla evinde toplantı yapıp, taraftarların tepkilerini değerlendirdi.

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Demirören, çok sert bir konuşma yaptı. Yıllardır gecesini gündüzünü birbirine katıp Beşiktaş’a hizmet ettiğini vurgulayan Demirören, Denizlispor maçında yaşananların kabul edilir gibi olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Herkes saha içine bakıyor, sahanın dışına hiç bakan yok. 50 yıldır yapılamayan Fulya’daki Süleyman Seba Projesi’ni bitirdik. Akatlar’a süper bir kompleks yaptık. Amatör branşlara her sene milyonlarca Euro harcıyoruz. Futbol takımı geçen yıl iki kupayı birden kazandı. Buna rağmen bize reva görülen muameleye bakın! Kulübe hizmet edenlere kimsenin hakaret etme hakkı yoktur. Onursal başkanımız Süleyman Seba’ya, Serdar Bilgili’ye yapılanları da unutmadık. Bugüne dek kimseyi kırmamaya özen gösterdim ama artık iş çığırından çıktı.

Herkes ayağını denk alsın

Bazı insanlara haddini bildirmek farz oldu. Ayıptır... Yanımda eşim Revna Hanım olmasına rağmen hakaret işitiyorum. Hiç kimse Beşiktaş Kulübü Başkanı’na böyle davranamaz. Herkes ayağını denk alsın. Beşiktaş’ın adını kullanarak bir takım eylemlerin içine girenler ve bunları organize edenler, yaptıklarının karşılığını mutlaka göreceklerdir. Yaşadığımız bu tatsız olayların sebebini ve kimlerden kaynaklandığını biliyorum. Bunların hepsi organize olarak stada gelmiş. Ama hepsinin hesabını tek tek soracağım.”

Hiçbir şey bitmiş değil

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana maddi ve manevi tüm imkanlarını Beşiktaş Kulübü için seferber ettiğinin altını çizen Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sporda kazanmak kadar kaybetmek de doğaldır. Mustafa Hoca’nın istediği hemen hemen bütün oyuncuları aldık. Fakat uyum sorunu, sakatlıklar ve cezalar gibi saha dışı etkenler yüzünden istediğimiz sonuçlara ulaşamadık. Ama bu hep böyle gidecek değil. Unutmayalım ki, daha sezonun başındayız. Hiçbir şey bitmiş değil. Mücadele ettiğimiz üç kulvarda da hedeflere ulaşma şansımız sürüyor.”

05.10.2009
    Kaynak : Hürriyet

Bu kadar yüzsüzlük olmaz yahu.İnsanlığından utan artık

• bu demek oluyorki uzun zaman görücez onu başkanlık koltuğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bu demek oluyorki uzun zaman görücez onu başkanlık koltuğunda

Şakasi fena yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLiViaa

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bu demek oluyorki uzun zaman görücez onu başkanlık koltuğunda

Şakasi fena yapiyor

Alıntıları Göster
    Ocak ayından ilerisi yok Demirören için.

• quote:

�Herkes saha içine bakıyor, sahanın dışına hiç bakan yok. 50 yıldır yapılamayan Fulya�daki Süleyman Seba Projesi�ni bitirdik. Akatlar�a süper bir kompleks yaptık. Amatör branşlara her sene milyonlarca Euro harcıyoruz. Futbol takımı geçen yıl iki kupayı birden kazandı.

6 senede bu kadar şeyi nasıl başardın büyük başkan?Cidden büyüksün.

Amatör branşlara milyonlarca euro harcıyormuş, bi de utanmadan başarıymış gibi söylüyor, harcadın da ne oldu lan?

• Y.D: 101. Yilda kacan sampiyonlugun sorumlularini bulmak icin istifami geri aliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Y.D: 101. Yilda kacan sampiyonlugun sorumlularini bulmak icin istifami geri aliyorum.
    muhalefet geri çekilmiş diye okudum. yani tek aday olarak girebilir Demirören...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

muhalefet geri çekilmiş diye okudum. yani tek aday olarak girebilir Demirören...

Alıntıları Göster
    geçen seneki şampiyonluk mu daha çoşkuluydu yoksa 100.yıl daki şampiyonluk mu hani gs yi fb yi eze eze yendiğimiz mi yoksa geçen sene sivas dahil hiç bir takımı yenemeden şampiyon olduğumuz mu bu olayların esas çıkış noktası geçen seneki şampiyonluk kimseyi çok memnun etmedi taraftar 6 yıl bekledikten sonra tam olarak boşalmadı hatta çifte kupayı almakda taraftarı çok memnun etmedi 100.yılda ki şampiyonlukdan sonra avrupada takım başarılıydı oyuncular iyiydi defans da zago-ronaldo diyosun,ilhan tümer sergen pancu guinti nouma bir sürü iyi oyuncu sayabiliyosun
    geçen seneki şampiyonlukda holosko tello uğraştı diyosun
    ayrıca demirören'nin geldiği günden bu yana yaptığı saçma-sapan yanlış hatalı eksik bölgeye değilde kafasına göre yaptığı transferler bunlrala gelen başarısızlıklar 5 e alıp 1 e göndermeler,yanlış hocalarla anlaşmak bunlara eşşek yüküylü tazminat ödemek taraftarı bu hale getirdi
    yani bunların üstüne m.denizli'nin saçma sapan kadroları sol açık ta bobo yeteneksiz serdar özkanı oynatıp durması derbilerde en iyi oyuncuların yedekte oturması saçma saçma işler yapıyo yani dünya üzerinde m.denizli hariç kimse derbilerde o kadroları kurmaz millet illaki patlayacak
    demirören bildiğin beşiktaşı batırıyo yok kardeşim gecesini gündüzüne katmış bizim ne gemeiz ne gündüzümüz kaldı git babanın şirketini batır kardeşim
    taraftarın mesajı açık çek git, ayrıca y.demirörenin eşi futboldan zerre anlamıyo yok gol atılmış niye hala tepki var mış kimsenin umrunda mı beşiktaşın 3 paun alması oynanan futbol kimsenin umrunda mı yensen nolcak yenilsen nolcak o yüzden önce bunlar anlatılsın
    demirören senin kimseye hesap sormaya hakkın yok sen önce kendi yediğin haltların hesabını ver
    ailton,kleberson,youla,diatta,higuen,zapo,ispanyadan bir sol bek geldiydi o,ricardinho
    nerde bu adamlar çoğu futbolu bıraktı ne kattın beşiktaşa neyi kazandırdın al bu adamları halı sahanda oynat borcuna say ver bunun hesabını önce
    sen hesap ver demirören sen

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

geçen seneki şampiyonluk mu daha çoşkuluydu yoksa 100.yıl daki şampiyonluk mu hani gs yi fb yi eze eze yendiğimiz mi yoksa geçen sene sivas dahil hiç bir takımı yenemeden şampiyon olduğumuz mu bu olayların esas çıkış noktası geçen seneki şampiyonluk kimseyi çok memnun etmedi taraftar 6 yıl bekledikten sonra tam olarak boşalmadı hatta çifte kupayı almakda taraftarı çok memnun etmedi 100.yılda ki şampiyonlukdan sonra avrupada takım başarılıydı oyuncular iyiydi defans da zago-ronaldo diyosun,ilhan tümer sergen pancu guinti nouma bir sürü iyi oyuncu sayabiliyosun
    geçen seneki şampiyonlukda holosko tello uğraştı diyosun
    ayrıca demirören'nin geldiği günden bu yana yaptığı saçma-sapan yanlış hatalı eksik bölgeye değilde kafasına göre yaptığı transferler bunlrala gelen başarısızlıklar 5 e alıp 1 e göndermeler,yanlış hocalarla anlaşmak bunlara eşşek yüküylü tazminat ödemek taraftarı bu hale getirdi
    yani bunların üstüne m.denizli'nin saçma sapan kadroları sol açık ta bobo yeteneksiz serdar özkanı oynatıp durması derbilerde en iyi oyuncuların yedekte oturması saçma saçma işler yapıyo yani dünya üzerinde m.denizli hariç kimse derbilerde o kadroları kurmaz millet illaki patlayacak
    demirören bildiğin beşiktaşı batırıyo yok kardeşim gecesini gündüzüne katmış bizim ne gemeiz ne gündüzümüz kaldı git babanın şirketini batır kardeşim
    taraftarın mesajı açık çek git, ayrıca y.demirörenin eşi futboldan zerre anlamıyo yok gol atılmış niye hala tepki var mış kimsenin umrunda mı beşiktaşın 3 paun alması oynanan futbol kimsenin umrunda mı yensen nolcak yenilsen nolcak o yüzden önce bunlar anlatılsın
    demirören senin kimseye hesap sormaya hakkın yok sen önce kendi yediğin haltların hesabını ver
    ailton,kleberson,youla,diatta,higuen,zapo,ispanyadan bir sol bek geldiydi o,ricardinho
    nerde bu adamlar çoğu futbolu bıraktı ne kattın beşiktaşa neyi kazandırdın al bu adamları halı sahanda oynat borcuna say ver bunun hesabını önce
    sen hesap ver demirören sen

Alıntıları Göster
    ayrıca bıktım kardeşim beşiktaş takımında i.üzülmez gibi yeteneksiz beceriksiz adamları görmekten adam ça dedin mi çalım yiyor ne orta ne pas ne adam geçebiliyor kabiliyetsizin teki ne işi var bu takıma serdar özkan yeteneksizin teki ne zaman görceksiniz i.akın ile burak da da ısrar ettiniz belli bu adamlar yetneksiz ne iş var beşiktaş da bunların nobre napıyo ya bu takımda forvet stoper mi bu adam forvette defans yapıyo senede 7-8 gol anca atar 20 tane kaçırır gönderin bunları yeteneksiz bunlar 5 para etmez nobre şut atabiliyo mu yok,pas yok,adam geçebiliyo mu yok,ee napıyo kafa vuruyo koşuyo adam kabiliyetsiz işte ne işi var beşiktaş da serdar kurtuluş çok iyi oynuyordu hatta ön liberoda da iyi oynuyordu tut takımda fink çok mu lazım dı koştur koştur aldınız takım hala yusuf dan meded umuyo aldığı her topu yusufa veriyo,rüştü 36 yaşına gelmiş fenerde de uzaktan acayip golller yerdi
    bu başarısızlıkta
    1.demirören
    2m.denizli
    3.kabiliyetsiz oyuncular
    suçludur doğru düzgün takım kurun bu takım 5 para etmez avrupada kimseyi yenemez kimseye gücü yetmez
    adam gibi takım kurun nerde bu ismail 8 milyon euroya geldi nerde bu adam kardeşim i.üzülmezi oynatıyosun
    demirören delirttiniz taraftarı daha da konuşuyosun sus ve çek git
    beşiktaşa adam gibi bir başkan adam gibi bir teknik direktör ve iskelet kadroya 6-7 adam alınması lazım dağıtın şu takımı
    i.üzülmez,nobre,serdar özkan,ekrem,i.toraman,rüştü gönderin bu adamları
    bunlar sayılı türk yıldızlar mı sanki milli takımına bile doğru düzgün giremiyolar gidin alt yapıdan adam çıkarın sergeni nihat ı bu takım çıkarmadı mı yok mu koskoca beşiktaş da 3-4 oyuncu alt yapıda getir oynat

• quote:

ayrıca bıktım kardeşim beşiktaş takımında i.üzülmez gibi yeteneksiz beceriksiz adamları görmekten adam ça dedin mi çalım yiyor ne orta ne pas ne adam geçebiliyor kabiliyetsizin teki ne işi var bu takıma serdar özkan yeteneksizin teki ne zaman görceksiniz i.akın ile burak da da ısrar ettiniz belli bu adamlar yetneksiz ne iş var beşiktaş da bunların nobre napıyo ya bu takımda forvet stoper mi bu adam forvette defans yapıyo senede 7-8 gol anca atar 20 tane kaçırır gönderin bunları yeteneksiz bunlar 5 para etmez nobre şut atabiliyo mu yok,pas yok,adam geçebiliyo mu yok,ee napıyo kafa vuruyo koşuyo adam kabiliyetsiz işte ne işi var beşiktaş da serdar kurtuluş çok iyi oynuyordu hatta ön liberoda da iyi oynuyordu tut takımda fink çok mu lazım dı koştur koştur aldınız takım hala yusuf dan meded umuyo aldığı her topu yusufa veriyo,rüştü 36 yaşına gelmiş fenerde de uzaktan acayip golller yerdi
    bu başarısızlıkta
    1.demirören
    2m.denizli
    3.kabiliyetsiz oyuncular
    suçludur doğru düzgün takım kurun bu takım 5 para etmez avrupada kimseyi yenemez kimseye gücü yetmez
    adam gibi takım kurun nerde bu ismail 8 milyon euroya geldi nerde bu adam kardeşim i.üzülmezi oynatıyosun
    beşiktaşa adam gibi bir başkan adam gibi bir teknik direktör ve iskelet kadroya 6-7 adam alınması lazım dağıtın şu takımı
    bunlar sayılı türk yıldızlar mı sanki milli takımına bile doğru düzgün giremiyolar gidin alt yapıdan adam çıkarın sergeni nihat ı bu takım çıkarmadı mı yok mu koskoca beşiktaş da 3-4 oyuncu alt yapıda getir oynat

Alıntıları Göster
    demirören bu olayların hesabını sorması durumunda :

yani bu (adam dicem değil. başka bişey dicem ceza alıcam) herife ne demek lazım bilmiyorum

neyin hesabını sorucakmış ? bedava biletlerinmi ? karagümrüklülerin mi ? yoksa binlerce yaptığı salak saçma işlerinmi ?

zaten şuan asla bjk ürünü almıyorum. bu herife para gitmesin. ocakta tekrar bjk başkanı olursa bjk benim için bidahaki seçime kadar bitmiştir. yemin ediyorum bazen sinirden elim ayağım titriyor. bu ne çirkeflik bu ne yüzsüzlük anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzgun091

demirören bu olayların hesabını sorması durumunda :

yani bu (adam dicem değil. başka bişey dicem ceza alıcam) herife ne demek lazım bilmiyorum

neyin hesabını sorucakmış ? bedava biletlerinmi ? karagümrüklülerin mi ? yoksa binlerce yaptığı salak saçma işlerinmi ?

zaten şuan asla bjk ürünü almıyorum. bu herife para gitmesin. ocakta tekrar bjk başkanı olursa bjk benim için bidahaki seçime kadar bitmiştir. yemin ediyorum bazen sinirden elim ayağım titriyor. bu ne çirkeflik bu ne yüzsüzlük anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    Hadi ordan haysiyet yoksunu insan, öylesinki sövülmesi için maça eşini bile getirebiliyorsun.Bundan sonra tribünlerde taraftarın kılına zarar gelirse vebali sensin koca kafa

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Ocak ayından ilerisi yok Demirören için.

bileti kesilmiştir dağılın
  • quote:

bu başarısızlıkta
    1.demirören
    2m.denizli
    3.kabiliyetsiz oyuncular

Alıntıları Göster
    gel tanışalım önce
    ben kısaca Y.D.
    ama sen bana uzuun uzun
    Yeter Demirören deee

• quote:

Orijinalden alıntı: dredd

gel tanışalım önce
    ben kısaca Y.D.
    ama sen bana uzuun uzun
    Yeter Demirören deee

• quote:

gel tanışalım önce
    ben kısaca Y.D.
    ama sen bana uzuun uzun
    Yeter Demirören deee

süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

gel tanışalım önce
    ben kısaca Y.D.
    ama sen bana uzuun uzun
    Yeter Demirören deee

süperdi

Alıntıları Göster
    Hesap soracağına önce sen hesabını ver, hala saçmasapan konuşuyor bu adam ya inanılmaz bişey....

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

Hesap soracağına önce sen hesabını ver, hala saçmasapan konuşuyor bu adam ya inanılmaz bişey....

Alıntıları Göster
    tribündeki olayların 1 numaralı sorumlusu demirören olacak şerefsizdir

yeter artık ceza banlanmak umurumda değil cücük kadar beyniyle asırlık çınarın içine etti

hala nasıl konuşuyor bu ne aymazlık sen de akıl varsa ben de cakarta kralıyım

Allah belanı versin demirören ilk bela okuduğum adam sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

yeter artık ceza banlanmak umurumda değil cücük kadar beyniyle asırlık çınarın içine etti

Abi yok walla ne yapsak boş.. İçimden bi ses bu adam yine başkan olacak diyor ama inş. öyle bi facia olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

quote:

Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

Abi yok walla ne yapsak boş.. İçimden bi ses bu adam yine başkan olacak diyor ama inş. öyle bi facia olmaz..

Alıntıları Göster
    bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

bence de

Alıntıları Göster
    muhalefette yok kardeşim ne biçim bir kulüp olduk biz ya.murat aksu tek umudumuzama sanki kongreye yıldırım tek aday olarak girecek gibime geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.