Şimdi Ara

Y!g!T dolandırıcıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Y!g!T isimli user dolandiricidir. Msn'den char satışı için tüm bilgileri aldıktan sonra çevrimdışı oldu. Oysa ki forumdan referanslarını göstermişti. Kendisiyle alışveriş yapmamanız tavsiye edilir

• Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından!
  • anlamıyorum şu msn'den takasları
    geçmiş olsun
  • yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke
  • Referansı bırak kefili var
  • Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?
  • Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumdan özel mesaj atarak adresi doğrulaman gerekirdi eğer yapmadıysan.
  • Forumdaki nickinin o olduğuna nasıl inandın hemen ki ayrıca o üye balı 30 günlük banı varmış bence seni dolandıran o üye değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?

Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler.
  • PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi?
  • o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın
  • @Sylar.

Evet haklısın char uzun süredir satılmadığı için ve bir alıcı bulduğum için heyecanlanmıştım biraz aceleci davrandım sanırım
  • Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı.
  • En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?

Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan

Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni.
  • ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.
  • Msn Konusmaların varmı ?
  • geçmiş olsun kardeş..keşke biraz daha tedbirli davransaydın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.

Hocam başımın gözümün sadakası de, ver yolu gitsin. Üzülmeye değmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.