Bildirim
Y!g!T dolandırıcıdır!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından! -
anlamıyorum şu msn'den takasları
geçmiş olsun -
yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke -
Referansı bırak kefili var -
Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü? -
Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık... -
Forumdan özel mesaj atarak adresi doğrulaman gerekirdi eğer yapmadıysan. -
Forumdaki nickinin o olduğuna nasıl inandın hemen ki ayrıca o üye balı 30 günlük banı varmış bence seni dolandıran o üye değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: DRKPRNCE
Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?
Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler. -
PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi? -
o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın -
@Sylar.
Evet haklısın char uzun süredir satılmadığı için ve bir alıcı bulduğum için heyecanlanmıştım biraz aceleci davrandım sanırım -
Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı. -
En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi? -
quote:
Orijinalden alıntı: DRKPRNCE
En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?
Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan
Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni. -
ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma. -
Msn Konusmaların varmı ? -
geçmiş olsun kardeş..keşke biraz daha tedbirli davransaydın :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.
Hocam başımın gözümün sadakası de, ver yolu gitsin. Üzülmeye değmez.
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2024
- pk ne demek
- old takı çevirme
- knight online skill sıfırlama
- doğum tarihi bulma programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X