Şimdi Ara

Y!g!T dolandırıcıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Y!g!T isimli user dolandiricidir. Msn'den char satışı için tüm bilgileri aldıktan sonra çevrimdışı oldu. Oysa ki forumdan referanslarını göstermişti. Kendisiyle alışveriş yapmamanız tavsiye edilir

• Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından!
    anlamıyorum şu msn'den takasları
    geçmiş olsun
  • yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke
    Referansı bırak kefili var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Referansı bırak kefili var

Alıntıları Göster
    Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?
  • Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık...
  • quote:

Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?

Alıntıları Göster
    Forumdan özel mesaj atarak adresi doğrulaman gerekirdi eğer yapmadıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık...
    Forumdaki nickinin o olduğuna nasıl inandın hemen ki ayrıca o üye balı 30 günlük banı varmış bence seni dolandıran o üye değil.
  • quote:

Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler.
  • quote:

quote:

Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler.

Alıntıları Göster
    PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi?

• quote:

PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi?

Alıntıları Göster
    o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın

Alıntıları Göster
    @Sylar.

Evet haklısın char uzun süredir satılmadığı için ve bir alıcı bulduğum için heyecanlanmıştım biraz aceleci davrandım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

Alıntıları Göster
    Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı.

Alıntıları Göster
    En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?
  • quote:

En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?

Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan

Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni.
  • quote:

quote:

Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan

Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni.

Alıntıları Göster
    ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elect

ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.

Alıntıları Göster
    Msn Konusmaların varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Y]ARİM

Msn Konusmaların varmı ?

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş..keşke biraz daha tedbirli davransaydın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Hocam başımın gözümün sadakası de, ver yolu gitsin. Üzülmeye değmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.