Bildirim
Y!g!T dolandırıcıdır!
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından! -
anlamıyorum şu msn'den takaslarıquote:
Orijinalden alıntı: DRKPRNCE
Girakonda DanteChivas nickli charı görenler bir küfürü eksik etmesinler dolandırıldım Y!g!T tarafından!
geçmiş olsun -
yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke -
Referansı bırak kefili varquote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
yapmadan önce bi konu falan açsaydın keşke -
Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?quote:
Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade
Referansı bırak kefili var
Alıntıları Göster -
Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık... -
Forumdan özel mesaj atarak adresi doğrulaman gerekirdi eğer yapmadıysan.quote:
Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?
Alıntıları Göster -
Forumdaki nickinin o olduğuna nasıl inandın hemen ki ayrıca o üye balı 30 günlük banı varmış bence seni dolandıran o üye değil.quote:
Orijinalden alıntı: Can`
Forumda KO bölümünde takılan eski kullanıcılardan birisiydi. Sanırım üyeliğini 2 kişi kullanıyordu. Bir tanesi yurt dışında yaşıyordu. Diğerini bilmiyorum. Hatta imzasında bile yazıyor, bu üyeliği 2 kişi kullanmaktadır diye. Yine de kendisinden beklenilmeyen bir davranışta bulunmuş. Yazık... -
quote:
Adamin günahını almak istemiyorum ama msn'den forum nicki olarak Y!g!t oldugunu syledi ve msn'si de ygt.yigit@hotmail.com'du. Msn bilgisi varken benim şikayet dilekçesi yazmam mümkün mü?
Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler. -
PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Can`quote:
Bence msn konuşmasına pek inanma. Adam sana forumdan pm attı mı ? Kendi üyeliğiyle. Eğer atmadıysa, üzerine yıkıp aradan sıyrılmaya çalışıyor olabilirler.
Alıntıları Göster
-
o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgınquote:
PM atilmadi ne yazık ki peki msn adresini bilmem bir şikayet için yeterli olabilir mi?
Alıntıları Göster -
@Sylar.quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın
Alıntıları Göster
Evet haklısın char uzun süredir satılmadığı için ve bir alıcı bulduğum için heyecanlanmıştım biraz aceleci davrandım sanırım
-
Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
o adam gs bölümünde grev oldugu için kendini banlatmıstı 30 günlügüne.cakalın biride adamın banlı olmasından faydalanarak seni kandırmıs.adam sana forumdan pm atmadan takas işine girdiysen kusura bakma ama o senin saflıgın
Alıntıları Göster -
En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
Sanmam öyle birşey yapacağını. PM'den onay alsaydın keşke. Birkaç sene önce birisi de benim adımı kullanarak dolandırmaya çalışmıştı.
Alıntıları Göster -
quote:
En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?
Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan
Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni. -
ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.quote:
Orijinalden alıntı: Can`quote:
En azından usko'yu bırakmam için bir neden çıktı ortaya. Peki benim asıl sorum msn'i elimdeyken şikayet dilekçesi verebilir miyim? Yeterli midir bu bilgi?
Dilekçe versen ne olacak. 200 tl`lik item için 500 tl`lik masraf yapacan
Git bakkaldan 75 kuruşa 1.5 litrelik soguk su al, ısınana kadar idare eder o seni.
Alıntıları Göster
-
Msn Konusmaların varmı ?quote:
Orijinalden alıntı: Elect
ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.
Alıntıları Göster -
geçmiş olsun kardeş..keşke biraz daha tedbirli davransaydın :(quote:
Orijinalden alıntı: [Y]ARİM
Msn Konusmaların varmı ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
ne 200 tl lik itemi 4 gb bırak dostum yigit yapmaz sanırım, 4 gb lik item için dilekçe milekçe uğraşma.
Hocam başımın gözümün sadakası de, ver yolu gitsin. Üzülmeye değmez.
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- karakter isimleri
- anahtar görevi
- str priest stat
- knight online yeni server 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X