Chara değilde satış konusunda ki harcadığın zamana üzüldüm.
Bir sorun çıkmıştır elektrik internet gitmiş olabilir. Yiğitle daha öncede takasımız olmuştu hatta item aktarmama bile yardım etmişti . Biraz bekle derim .
O herif ben kendimi bildim bileli var.Öyle birşey yapacağını sanmıyorum
Y!g!T sorun çıkaracak birisi değildir gibime geliyor. uzun süredir forumdaydı.
Sanırım bahsi geçen arkadaşın olaydan haberi bile yok. Kişileri yada olayı bilerek konuşmuyorum, sadece yiğitin uzun zamandır forumda olduğunu biliyorum, aklı başında biri olduğunu, ve 4gb için böyle bir işe kalkışmayacağını düşünüyorum.
Daha önceleri güvenilir insanların adlarını kullanıp başkalarını soyanları gördüm, sen de pm'den msn teyit etmediğin için birinin oyununa gelmişsin gibi duruyor.
Geçmiş olsun.
Yiğit yapmaz böyle bir şey, keşke forumdan pm attırsaydınız alışverişten önce.
Geçen gün birisi diyordu forumda ygt.yigit@hot. adresiyle kendini Y!g!T olarak tanıtıp ilk gbleri almaya çalışıyor biri diye.
Tamam arkadaşlar konu kilitlenebilir lanet olası oyunu da bırakmış oldum bu sayede saolun tesellileriniz için
daha dün bir arkadaşın gb konusunda kendini y1g1t olarak tanıttığını ama alakası olmadığını açıklamıştık
yazık olmuş
O arkadaşın bunu yapcağını pek zannetmiyorum.Birisi onun adını kullanarak seni dolandırmış keşke biraz daha dikkat etseydin.
Yiğit le MSN den görüştüm. Kendisi ne zamandır MSN e falan girmiyor zaten. Denildiği gibi olay başkasının onun adını kullanarak dolandırması. Kendisi tatilde, forumdan banlı, şans eseri görmüş ve msnden bana ulaştı. Alışveriş yapan arkadaşların dikkatine... İyi geceler.
Geçmiş Olsun Dikkat Etmek Lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme