bir aydır kuryenetden Y&K kredi kartımı bekliyorum getiremediler. çıldırmak üzereyim mecburi harcamalarım va yapamıyorum.. Yapı Kredi Bankasına da Kuryenetede
ne yapmak gerek arkadaşlar başına gelen var mı..
Benim de geldi başıma. Durum bende daha kritikti. Haftasonu yurtdışına çıkacaktım. 5 ay yokum. Kredi kartım gelmedi. Banka kartımın da yenisini göndermişler, o an üzerimde kullandığım iptal olacaktı.
Açıkçası, şey gibi kalacaktım elin memleketinde. Elli kere müşteri hizmetlerini aradım, şikayet var'a yazdım. Gitmeden önceki hafta geldi kart elime.
Kuryenetin yaptığı da şu. Muhtemelen bunlar ziyaret başına para alıyor bankadan. Öyle olunca da, geldik bulamadık şeklinde oyalıyorlar sürekli. Bir hafta boyunca evde en az 2 adam durdu, bütün hafta boyunca. Bi an bile ev boş kalmadı. Adamlar 2 kere geldik, kapıyı çaldık, kimse yoktu dediler.
Uzun lafın kısası, kurye şirketi sahtekar Konuyla ilgili şikayette de bulundum zaten bankaya. Ama sanmıyorum ki değiştirsinler firmayı. Sözleşmeleri vardır, iptal etmek bu şekilde kazıklanıp müşteri kaybetmekten daha pahalıya geliyordur.
şikayet vara yazdım şikayetimi Y&K müşteri hizmetlerini aradım kuryenete mail attım hala gelemedi. şikayet varda bu kurye firması ile ilgili çok şikayet var haberiniz olsun arkadşlar.
haberimiz var ama elden gelen bir şey yok banka kendi gönderiyor bu kuryeyle biz seçmiyoruzki bütün bankalar bu kuryeneti kullanıyor.
bankayı ara azına gelenı say sonra kurye netı ara ona daha agır say