Şimdi Ara

Y*LDIZ TEKNİK ÜNİV ÜST GEÇİTTE BAŞIMA GELEN ELİM OLAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet YTÜ kötülüyor, ben YTÜ giremediğim için intihar etmeyi bile düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü yanları var ama burda yazılanların birçoğunu insanlar kendini tatmin etmek için yazıyo ve maalesef bunu yaparken de insanları yanıltıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt

Hocam kendim vasat ve özel bir yerde okuyorum. Benim icin kotu yanlarinin bi onemi yok. Bi sene dondurup sinava (DGS) girdim hatta YTÜ girebilmek icin, yine yapamadim. Hicbir sinava calisamiyorum ne yazik ki. Simdi de yatay gecis yapmayi dusunuyorum onun da olup olmayacagi belli degil.

• kendini toplumdan çok ileri görüyorsun. saygıyı sevgiyi alçakgönüllülüğü çoktan yitirmişsin. burnun aya değmek üzere

• Üst geçit yapılmadan önce ışıklardan şöyle geçtiğimizi görsen sen de 'ama üst geçit yabdı" derdin

Y*LDIZ TEKNİK ÜNİV ÜST GEÇİTTE BAŞIMA GELEN ELİM OLAYPHALANX47youtube
    They had wanted to cross all day, and by 5-o-clock PM they finally did.
    https://www.youtube.com/watch?t=60&v=5XBxE_A0hVY&feature=youtu.be
  • Şanslıymışsın Allahtan sadece yol istemiş kız.

• La oğlum yolun sağından yürüyemedin diye bu kadar ömür törpülenir mi, daha dur hayat itinayla törpüleyecek zaten.. bi sanat müziği melodisi kulaklarıma doldu, üzüldüğüüüüüüüünn şeyeeğğğğ bak diye bişeydi

• ne anlatiyon yaa, "titreyen ellerim, yudumladigim kahve " , "starbucks, double shot "

• Dur sen bide işe başla o zaman insanlık kelimesinin vahşilikle aynı anlama geldiğini anlarsın.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

İmza…

• Yazarı bulduk arkadaşlar. Y*LDIZ TEKNİK ÜNİV ÜST GEÇİTTE BAŞIMA GELEN ELİM OLAY 

Y*LDIZ TEKNİK ÜNİV ÜST GEÇİTTE BAŞIMA GELEN ELİM OLAY
  • Toplu taşıma mlsf sıkıntılı ama işte plansız üreme ve plansız şehirleşme dolayısıyla tabiki insanlar yaşam mücadelesi veriyor tabiki başkasına saygısı olamayanin kendisi saygıyı hak etmediğini n gostergesidir

• Sende Rick Grimes gibi yüzüne biraz bağırsak sürüp aralarına kaynasaydın. Hiçbir sorun kalmazdı.

• Vasat csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir adam gerçek hayatta yakınımda olsa selam vermem.
    Selam verirse bir daha bana selam verme derim.

Bu kadar iğrenç fikirler ancak daha iğrenç bir insandan çıkar.

• sanırım 6-7 sene önce üst geçit yoktu orada. rahmetli babaanneme giderken eski okulum ytü lü öğrencileri görüyordum. o metrodan çıkan ytü lü öğrenciler trafiğin içine ediyordu. kırmızı yanıyor arabalar duruyordu yeşil yanıyor yine arabalar duruyordu öyle bir durumdu işte

• Hiçbir şey anlamadım.

• Bunu yazan kesin YTÜ'lü. Başka okuldan olup da bu okulda hakkında bu kadar detay bilinmesi mümkün değil. Y*LDIZ TEKNİK ÜNİV ÜST GEÇİTTE BAŞIMA GELEN ELİM OLAY 

• niye oy verip öne çıkarıyorsunuz gençler...

• Ignite kullanıcısına yanıt

Abi yütülü müsün?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.