Şimdi Ara

Y. Özdil’in kitabı 59 bin tl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gittigidiyorda 25 bin liraya satılıyor

kara borsacılar faaliyette 59 bin lirayı şimdiden koyan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 24 Ocak 2019; 12:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size bir de hepsiburada sitesine bakmanızı tavsiye ederim.

300000 e ilan var.

Neyse bu konuyu daha fazla konuşup sinirlerimi bozmak istemiyorum...
  • Çok kötü.
  • Ama serbest pijhhdaa ühü ühü

• 2500 liraya alanlara laf ediyorduk, 50 bin liraya alana ne deriz artık bilmiyorum
  • Sirf bu yuzden almaya calistim ama basaramadim. Ben 10000 olur diyordum bu rakamlari hic hayal etmemistim. Yeni ciktigi icin bu denli yuksekten satma cabalari anlasilabilir 1 kac aya fiyatlar 10-15 bin seviyesine oturacaktir.

• Saçma sapan fiyatlar, alan var mı ki kardeşim?
    Bu kitap yayınevinin iddiasının aksine ilk dakikada bitmedi, öğlene doğru hala satıldığını söylüyor millet. Dolayısıyla kapış kapış gitmeyen, o denli yüksek bir talep olmayan kitabı bu fiyatlara satamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Saçma sapan fiyatlar, alan var mı ki kardeşim?
    Bu kitap yayınevinin iddiasının aksine ilk dakikada bitmedi, öğlene doğru hala satıldığını söylüyor millet. Dolayısıyla kapış kapış gitmeyen, o denli yüksek bir talep olmayan kitabı bu fiyatlara satamazsın.
    Alamayan keksiyoncular ilerde 10-15 gibi meblalari verir. Bu kitabin olayi bir daha asla uretilmicek olmasi. Dunyada sadwce 1881 adet bulunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsniscan

Alamayan keksiyoncular ilerde 10-15 gibi meblalari verir. Bu kitabin olayi bir daha asla uretilmicek olmasi. Dunyada sadwce 1881 adet bulunacak.

Alıntıları Göster
    Koleksiyoncu adam ilk gün alabilirdi zaten ben de onu diyorum, kitap ilk dakikada bitmedi. Niyeti olsa rahatlıkla 2500'den alabilirdi zaten.
  • Sömürün halkı sömürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.