Şimdi Ara

Y. SUBAY KOMANDOLAR-Aldıkları eğitimler-Dağıtım yerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Y.Subay Komando olarak yapan arkadaşlar bilgilendirse seviniriz.. Ayrıca bu sene Isparta Komando alım yapmamış.. Tuzla P.Komandoların oraya aktarılması gibi birşey doğrumudur..

• quote:

Orijinalden alıntı: @kif

Y.Subay Komando olarak yapan arkadaşlar bilgilendirse seviniriz.. Ayrıca bu sene Isparta Komando alım yapmamış.. Tuzla P.Komandoların oraya aktarılması gibi birşey doğrumudur..

o zaman bittik demektir. kim dedi bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 10 Nisan 2011; 12:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Orijinalden alıntı: @kif

Y.Subay Komando olarak yapan arkadaşlar bilgilendirse seviniriz.. Ayrıca bu sene Isparta Komando alım yapmamış.. Tuzla P.Komandoların oraya aktarılması gibi birşey doğrumudur..

o zaman bittik demektir. kim dedi bunu

inşallah asparagastır ama paylaşımlarda gördüm.. biz komadoyuz devrem artık farketmez ısparta eğirdir falan
    İşte oraya daha önce gitmiş olanlar bilgilendirse iyi olurdu aslında bizi ne bekliyor olacak ?
  • bi arkadaş sağolsun bi kaç konuda yardımcı oldu onları kopyala yapıştır yapayım
  • A:bizim yapacağımız birşey var mı rahat bi branş ya da mekan seçmek için..birde usta birliğine dağıtım nerelere oluyor

B:dağıtım kura yerine göre değişiyo. Yapabileceğiniz branş içinde yüzde 10 girerseniz gideceğiniz yeri kendiniz seçiyorsunuz. Geriye kalanlar dağıtım için yine kura çekiyo. Bu söylediklerim tuzlada kalanlar için geçerli...

A:yüzde 10 a girersek nereyi tercih edelim :)

B: branşa göre değişiyo gidilen yerler. Gideceğiniz yer önemli değil. Önemli olan çalıştığınız insanlar...

A:teşşekkürler.. peki ist da ailem 1 aydan sonra hafta sonları evci olurmuyum genelde kilitleme yapılıyormuş..ayrıca ist. kalma ihtimali var mı uzun dönem olarak. soruya boğdum ama kusura bakma.

B:herşeyi sorabilirsin. Haftasonu sporun iyi ve derslerden kalmazsan yemin töreninden sonra çıkabilirsin. Dağıtımda istanbul da vardı bizde. Ama dediğim gibi önce branşın belli olsun ona göre. Tabi bi de komando olmazsan...

A:peki komando olursak ne olacak hangi seçenekler oluyor şehit mertebesinden başka :)

son soruya cevap alamadım henüz :))) hayırlısı beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.