hocam mümkünse ss atabilir misiniz netleri merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Y-TYT 1450.Sİ SORULARINIZI YANITLIYOR. (2. sayfa)
-
-
Benim de 2y fen fazla 4,4k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt matta nasıl hızlandın
-
hocam 11.sınıfta pandemi nedeniyle okul tamamen kapalıydı ben de fırsattan istifade edip tytyi 11de bitirdim.Hızlanmak için mutlaka sık sık deneme çözün zamanla kondisyon kazandığınızı göreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben problem denemesi ve geo denemesi çözüyorum düzenli aynı hesaba gelir mi acaba
-
belli bir yere kadar gelir neticede problem ve geo tyt matın belkemiği
Tebrikler hocam.Aytye nasıl çalıştınız genel tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim hocam.Ayt aslında hep zayıftı sınavda en yüksek netlerimden birini yaptım.İlk ayt denemem ekim ayındaki özdebirdi 66 67 gibi bir net yapmıştım.Sene içinde de 65-70 arası gibi seyretti.Aytye genel olarak önce konu çalışarak akabinde ise soru bankalarıyla konuyu özümleyerek çalıştım
Hocam tebrik ederim, sene içerisinde kullandığınız en iyi kaynaklar sizce hangileriydi ve tyt matematik için tavsiyeniz var mıdır
Teşekkürler hocam.Ders ders gitmek gerekirse mat 3d orijinal apotemi fasikülleri(ayt için) fizik için nihat bilgin mf kazanım(piyasada bulamazsınız fotokopisini bulmanız lazım) kimya aydın orbital biyo prf palme
nereyi yazacaksınız hocam
Ozü endüstri siz hocam?
ankara ege marmara gazi diye gidiyor hepsi tıp tabi
marmarayı öne çekin bence sistemi güzeldi okuyan arkadaşlarım çok seviyor en azından
-
Ders ders hangi youtube kanalını ve test kitabını kullandığını yazsanız fena olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mat:eyüpb, matematiğin fatihi, barıştıran matematik, vayniteam, şükrü akkoyun, anıl hoca
fizik:esş, umut öncül, fizik makinası,vip fizik
Kimya:kimyabilen, paraksilen, görkem şahin(benim hocam)
biyo:kampüs seda hoca, dr.biyoloji, senin biyolojin, cici biyolojici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X