MERHABA 2023 TAYFA.BU SENE TYT YERLEŞTİRMEDE 1450. SAYISAL YERLEŞTİRMEDE TR 4196.SI OLDUM.ELBETTE FORUMDA BENDEN ÇOK DAHA İYİ YAPAN HOCALARIM VAR AMA BEN DE KARINCA KARARINCA SİZLERE DESTEK VE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM.SORULARINIZI BU BAŞLIĞA YAZABİLİRSİNİZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 4 Mart 2024; 14:34:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Y-TYT 1450.Sİ SORULARINIZI YANITLIYOR.
-
-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematikte konu anlatum soru bankasi ve deneme olarak 2şer kitap tavsiye etseniz hangileri olurdu
hocam türkçeniz hep böyle iyi mi geliyodu yoksa sınavda normalden iyi mi yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ezber tekrarlarınızı nasıl yaptınız tyt fen gibi
-
tyt fen nasıl hallettin hocam
-
ayt mi tyt mi
ayt ve tyt ikisini de bir de geometri yazabilirmisin?Yardimlarin icin simdiden tesekkurler
Tyt fen hariç aynı yapmışız.
Tebrik ederim
Tyt de 1 yanlış fazlam var 3 k olmuşum nasıl bir yığılma lan bu xd
Hocam sadece net etkilemedi bu sefer. Yanlışların hangi ders olduğu falan da etkiledi. Aynı neti yapan kişiler arasında 500 kişi fark olan durum var ve bu da hani 800 ile 1300 yani
Hocam türkçe ve sosyal adına ne yaptınız? ve sizce tyt neti mezun senesinde ne kadar artar, tyt sınavı sizce gerçekten şansa bağlı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam konu anlatımıyla hiç çalışmadım ama mesela aytde lti için youtube kullandım.Soru bankası olarak tytde 3d 345 aytde orijinal 3d.Deneme olarak 3d 345 mutlaka çözülmeli ama mesela 2021 tarzı gibi çalışmak istiyorsanız barış çelenk, matematik vadisi gibi üst düzey yayınları takip edebilirsiniz
Hocam türkçe tytdeki en zayıf noktamdı.Ben bile 37 yaptığıma inanamadım.Genelde 34 35 arası yapardım ama günümde olduğum zaman 38 yaptığım oldu.Ama son zamanlarda 8-9 yanlış yaptığım bile oldu
hocam bir ajandam vardı.Ben iki güne bir ikişer tane fen denemesi atardım orada yanlış yaptığım hususları yazardım.Son bir haftada o notları tekrar ettim
Teşekkürler hocam.Esas ben sizi tebrik ederim ancak siz 800 civar yaptınız sanırım.Bir soru bu kadar fark ediyor mu
elbette şans tyt için önemli bir etken.Mesela ben türkçeden başladım ve 40dkda 32 tane çözdüm normalde tüm türkçeyi 35dkda bitiren birisiydim sonra sos fen ve matı halletitikten sonra trdeki 8 soruya döndüm.Ama şans yanımdaydı.Mezun senesi hakkında konuşmam ise çok doğru olmaz çünkü mezun psikolojisi çok farklı.Ama bence soğumamak için yavaştan çalışmalara başlayın
Yok sadece tyt adına aynı. Yoksa ayt 79-1 benim
Haa pardon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- l"hospital yasak mı
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- hacettepe ne demek
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X