< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hocam 11de sosyal ve fen zaten bitti bilgi ağırlıklı olanlar bunlar zaten.Türkçe ve matematik ise okuduğunu anlama ve analize dayalı.Fen ve sosyali ful deneme çözerek diri tuttum hatta piyasada branş denemesi kalmadı diyebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siz ne düşünüyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eylül çok erken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 1 Ağustos 2022; 13:19:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B673DE338 -- 1 Ağustos 2022; 15:58:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Plan için öneriniz var mı? Var ise kısaca bahseder misiniz? Veya YouTube videosu dahi olabilir . Birde Dersler ile alakalı YouTube kanalları önerirsiniz çok çok sevinirim. Hedefim:Ankara hukuk fakültesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Plan olarak haftalık planlar koyun.Atıyorum bu hafta edebiyattan tarihten filanca konuyu bitirip soru çözeceğim gibi...Youtube kanallarını ise yukarda belirttim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |