Şimdi Ara

Y-TYT 1450.Sİ SORULARINIZI YANITLIYOR. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
24
Favori
12.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KUSURA BAKMAYIN GECİKTİ BİRAZ.KİMYA İÇİN DE LİKE BUTONUNU ÇÖKERTMENİZİ İSTİYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fizik ve biyolojide en beğendiğiniz kanallar hangileriydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 13 Ağustos 2022; 17:16:38 >
  • attıklarım arasında mı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

evet hocam, kusura bakmayın yanlışıkla alıntıladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 13 Ağustos 2022; 17:19:1 >
  • önemli değil.bu kanlların hepsi seçmedir hiçbiri sizi üzmez ancak en iyilerini soruyorsanız benim biyoda en verim aldığım senin biyolojindi.çünkü hocamız hem güzelce konuları anlatıyor hem de seçme sorular çözüyor aynı zamanda sınava yakın kendi hazırladığı denemeleri çözdü ve bana çok şey kattı.bakın diğer hocalarımız iyi değildir demiyorum kesinlikle hepsi alanlarında en iyi hocalar.fizik açısından ise iki kanal öne çıkıyor vip fizik ve özcan aykın.vip fizik tamamen müfredata ve sınava yönelik.özcan hoca da öyle ama dersleri simülasyon ve deneylerle zenginleştiriyor.karar size kalmış.

Hocam yanlış anlamayın da zaten herkesin bildiği kanallar bunlar, niye like bekliyorsunuz ki. Biraz daha arka planda kalmış kanallar paylaşsanız daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 13 Ağustos 2022; 17:28:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Hocam herkes biliyor demenize katılmıyorum.ayrıca tüm derece öğrencileri bu kanalları öneriyor sadece ben değil.aynı zamanda size soruyorum betül biyolojiyi hiç duydunuz mu ya da herkes bekoyu koç sanıyor çok az kişi biyocu olduğunu biliyor.ayrıca bu hocalardan süreç içerisinde çok faydalandım bu şekilde onlara olan gönül borcumu ödüyorum diye düşünüyorum.ama yine de önerinizi dikkate alıp kimyada arka planda kalan hocaları da ekleyeceğim

• ayrıca yukarıda like kasma peşinde olmadığımı sadece buraya verdiğim emek boşa mı gidiyor, takip mi edilmiyor görmek için yaptığımı belirtmiştim

Hocam mesela fizik için tekli soru cozum kanallari var, tarik celil aksu falan. Biyo icin biyorum var bunları da yazayım, konuya bakanlar faydalansın. Bir de kimyabileni paylaşırsanız sevinirim adama destek olalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

kimyabileni yazacaktım zaten.evet tarık hoca çok iyi bir hoca ama biyoloji kanalını ilk sizden duydum

• hocam tyt matematiğim senenin başından beri 25-30 bandında kalmıştı,geometri ve tyt matematikte zorluk cekiyorum cok da üstüne düşmedim açıkçası beni sınavda bu bitirdi.Şuan mezuna bıraktım tyt mat ve geometri için nasıl bi çalışma yapabilirim ve 25-30 bandında birisi için ne yapmasını önerirsiniz,problem kısmımdan 5-6 boşum oluyordu genelde geometriden de 4 tane felan,aslında yapmam gereken belli problem kitaplarını sipariş ettim ama yine de sizin ağzınızdan ne yapmam gerektiğini duymak istiyorum gerçekten tek sorunum tyt matematik ve geometri.

• ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle sorunuzu geç gördüm kusura bakmayın.problemlerde sıkıntı çözüyorsanız yapmanız gereken tek şey bol bol pratik yapmak bu hususta kitap sipariş ederek akıllıca bir iş yapmışsınız geo kısmında ise Kenan kara veya Erhan ardıç gibi kanalları izleyebilirsiniz.aslında geo bulmaca gibi bir şey bazı şeyleri fark etmeniz lazım bunu kazanabilmek için de dediğim gibi pratik yapmak şart size burada tavsiyem nitelik yayınları yeni nesil sb almanız.bana çok şey kattı eminim size de katacaktır

• Abilerim 2 tane sorum var. Yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.

1. 10.sınıf olarak problemler çalışmalı mıyım?(ilk 12 konum sağlam)

2. Problem ve geometri çalışırsam haftada kaç saat ayırmalıyım?(Hedefim Mart ayına kadar tüm geometri ve tüm problem konularını bitirebilmek)

• Sıfırdan çalışmak için önerebileceğin youtube kanalı ve test kitabı var mı sence nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem Uygan -- 15 Ağustos 2022; 19:11:55 >
  • guardian_18598 G kullanıcısına yanıt

Ben 10dan 11e geçerken tonguç p vitamini kitabını bitirdim problem namına.siz de bir fasikül alabilirsiniz çözmek için.ayrıca bu kadar hızlı gitmenizi tavsiye etmem erken yıpranırsınız

• Kerem Uygan K kullanıcısına yanıt

Yukarıda youtube kanal önerilerim mevcut onlara bakabilirsin.yayın olarak ise prf yayınları seviye olarak başlangıç seviyesine uygundur

• Eyvallah sağolasın

• Aylar sonra UPPPP

Reis profilinde Cem Ersever varken daha iyiydi. Tekrar onu koy.

• o pala yalnız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.