Tekrar Pala karakterini koy Reis |
Y-TYT 1450.Sİ SORULARINIZI YANITLIYOR. (8. sayfa)
-
-
ama aütfyi genç dimağlara tanıtmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tane AnkaraTıplı zat var zaten, o yeterince tanıyor. Bu arada okul nasıl gidiyor, halinden memnun musun Reis?
-
online olduğu için biraz verimsiz ama anatomiyi çok yoğun görüyoruz diğer yerlere göre
bu aylarda ne yapıyordun net olarak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phurky -- 23 Mart 2023; 17:14:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tytde 100-105 arası ayt 65-70 arasıydı genel olarak sene boyunca nadiren 70in üstüne çıktım aytde
hocam tyt 88-90 da takılı kaldı. 30-15-3-13 gibi bir net dağılımım var. türkçe bazen 34 falan geliyor sınav anına bakacak büyük ihtimal daha artmıyor 32--34 doğru geliyor. matta da sınava göre 31-37 doğru arası oynuyor: 30 un altına nadir düşüyor. sos için zaten tm yim 16-4 falan geliyor bazen yorumlar çok yanlışççıkıyor onada yapcak bişey yok gibi. sanırım fen çalışmam lazım bi bide deneme abanmak(her gün çözüyorum 1 tyt) geri kalanda da full ayt gibi. ne diyorsunuz nasıl 100 lere çıkabilirim.ayt şu an 63 gibi. tyt 100 e çıksam derece yapcaz gibi ya bir türlü artmıyor bide çok oynak çok kötü sinir bozuyor 80 e falan düşüyor baznede 95-100 vs geliyor
-
elinizden geldince tr ve matdan totalde 70in altına düşmemeye gayret edin böylece kolay kolay 100 altına düşmezsiniz
teşekkürler hocam. msüde ne yapmıştınız ?
-
AYT'de neleri yanlış yaptın merak ettim.Biyoloji ve kimya'dan kaçırmasan çok daha iyi sonç gelirmiş
-
genelde 848.oldum
Hangi soruları yanlış yaptığımı mı söyleyeyim
Aynen
-
Hocam 11 de tyt mat çalışmalarınızı anlatır mısınız
Zaten 9-10da düzenli çalışırdım.bu yüzden konu anlamında sıkıntım yoktu.ben 11 başında soru bankası çözerek başladım ve aynı zamanda deneme çözmeye de başladım.11in ikinci döneminde soru bankası yerine deneme çözdüm
Hocam şimdi benim de 9 ve 10 da konu anlamında sosyal dışında sıkıntım yok, 345 çözüyorum şu an bir öneriniz var mıdır?
soru bankası mı
Yok genel olarak 11 için tavsiye
-
Hocam memnun musunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X