networking diş hekimliği
bu networking önemli önemli dedikleri şeyi tam olarak açıklayabilecek var mı diş hekimliği için özellikle
DİŞ İSTEYENLER İÇİN TAVSİYE
|
AÇIKLANDI OLM SONUÇLARI ATSANIZA
|
TYT 2024
Geçen yıl yerleştim,1 sene mezun senemle bereber 2 senelik bir sınav tecrübem var,sınava giren ve forumdaki sınavla ilgili yorum yapan arkadaşlara ithafen yazıyorum.Sınava geçen sene sınavdan sonra yerleştiğim halde tekrar girip rahat rahat çözmek istediğim için tekrar girdim (harika bi his ama yine de gerildim açıkçası). Konuya gelelim arkadaşlar sınav kolaydı her sene sınavlardan sonra o anın gazına gelip sınavları 2021 ile kıyaslama hatasına düşen insanlar oluyor sana şunu söyleyeyim güzel kardeşim TYT-AYT sistemi,formatı ne denirse artık değişmediği sürece 2021 tarzı bir sınavda bile yığılacaksın,geçen seneden zor veya kolay (ki bende kolaydı) yaptığın 1 tane dalgınlığa gelen hatan seni sınavda çok kişinin arkasına atacağını sınav sonucun açıklandığında şok olma diye (ben yıkılmıstım) söylüyorum. Ne yazık ki sınav kolaydı ve yığılma yarınki AYT'ye bağlı kaldı tamamen,elinden gelenin en iyiisini yap sınav kolaysa her branşı 2 kez çöz gidip edebiyat çözüp şov yapma,dikkat hatalarını minimale indir yoksa sıralaman geldiğinde üzülürsün. Tekrar söylüyorum TYT çok kolaydı ve geçen sene 103 net yapmıs biri olarak bu sene kitap açmadan,üniversitede bölüm derslerime çalıştım sadece youtubedan kontrol ettigime göre 95 küsür netim var (2 aşağı 3 yukarı artar veya azalır),bunun sebebi artık sistemi herkesin çözmüş olması sınavın kolay olması değil her sene aynı sorular ezbere işaretliyorum matematikleri artık. Hakkınızda hayırlısı ne diyeyim sonunda bitiyor işte seneye sırlamaymış tytymiş umurunuzda olmayacak yarın kolay gelsin herkese.
DERSHANE
hocam mezun senem 50k dan kaldım,dershaneye gidiyorum sabahtan aksama ama verimsiz hissetmeye basladım calısamıyormusum gibi geliyor,bırakıp sadece sınavlar icin bir yere yazılsam hata mı etmis olurum yoksa ne bileyim kafam karıstı biri yol gostersin ya belki de sorun dershane değil ben çalısmıyorumdur ama dershanede çalısasım gelmiyor,evde sanki daha rahat olurmusum gibi geliyor
ders ders yanlıslarımı söylesem nasıl düzelteceğimi söyleyebilecek var mı cidden cok karısık kafam sürekli panikliyorum daha sene başındayız.
tyt türkçe 32-35 bandında dil bilgisi sorunum yok denecek kadar az yanlıslarım paragraftan cıkıyor
tyt matematik 30-35 arası yapıyorum boşlarım genelde sayısal mantık problemleri ve geometriden oluyor (mezuna kalmamdaki tek sebep geometri,acil cözüyorum suanda)
tyt sosyal coğrafya deprem felan sormadıgı sürece tüm sorularım boş oluyor onun dısında dogru cıkıyor 14-15 net
tyt fen biyolojide son 5 denememde yanlısım cıkmadı kimyada ufak tefek cıkabiliyor ama fiziği tamamen unutmus gibiyim sallaya sallaya net cıkarmaya calısıyorum 12-13 net civarıyım
şuan durumlar böyle,dershaneye gidiyorum tyt işleniyor ne yapmam gerek benim,ayt başlamalı mıyım kendi başıma ne yapmalıyım ve tytdeki netlerin artması icin ne önerirsiniz
sınavdaki ayt netlerim
mat2 33-4 (yanlıs ve boslar geometri)
fizik 9-5
kimya 10-3
biyo 10-3
say50k mezunum allah kahretsinki problem,tyt matematik 30 net takılıp kalmıstım ve sınavda da öyle yaptım,35-40 sabitlemem lazım tek sorunum problem diyebilirim,tyt matematik sb ve acil problemler alıp basladım 6-7 sorunun birinde takılıyorum sürekli,yavaş ilerliyorum 20 soruyu çözmem 1 saatimi alıyor cidden bunaldım öneriniz var mı?
DERSHANE/YOUTUBE
2-3 eylül gibi dershanem başlıyor,dershaneye gittiğim halde youtubedan hocaları takip etmem aptallık olur mu ? mesela geçen sene barış hocadan çok verim almıstım biyoloji adına dershaneye gittiğim halde,bu sene de kamp kitabını aldım.Geometri için kenan karanın kamp kitabını almayı düşünüyordum da dershaneye gidecek olmam kafamı karıstırıyor.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.197 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar