Şimdi Ara

DERSHANE/YOUTUBE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 eylül gibi dershanem başlıyor,dershaneye gittiğim halde youtubedan hocaları takip etmem aptallık olur mu ? mesela geçen sene barış hocadan çok verim almıstım biyoloji adına dershaneye gittiğim halde,bu sene de kamp kitabını aldım.Geometri için kenan karanın kamp kitabını almayı düşünüyordum da dershaneye gidecek olmam kafamı karıstırıyor.

• Barış hoca hariç çoğu kişi fosforcu olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dershaneniz başlasın hocam ders ders aldığınız verime göre yt geçip geçmeyeceğinize karar verebilirsiniz.

• Olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayısalci_ kullanıcısına yanıt

şöyle ki gittiğim yere geçen sene de gittim,geometriye gereken özeni dershanede gösteremiyorum ayrı bi çalışma yapmam gerektiği açık,bunu nasıl yapmalıyım diye çevireyim soruyu

• ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt

önceden geometriyi yt üzerinden bitirmenizi öneririm, dershanedeki derste de dinlemek isterseniz tekrar olur sizin için.

• Zaten dershaneden birkac konu onde olmaniz sart mayista ayt baslayan dershaneler var. Neden dershaneye yazildiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ve ders
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtubedan ilerleyip dershaneyi tekrar olarak kullanman mümkün mü mantıklı gözüküyorsa bu yoldan da ilerleyebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • great student onizuka kullanıcısına yanıt

ben de bunu düşünüyordum aynen hedefim 5k önden gitmem şart zaten yoksa ocakta ayt başlıyor dershane

• marcduchamp kullanıcısına yanıt

geçen sene gittim hocaları çok kaliteli,sınıflarımız çok az kişi birebir ders gibi oluyor kısacası verim aldığım icin yazıldım,sabahtan aksama dershanedeyiz dersler dısında kütüphanede geciyor vaktimizin cogu vs.vs.

heh bunun için kenan karanın kampı nasıldır diye devam edeyim soruma.

kenan kara iyidir hocam memnun kalacağınızı düşünüyorum

daha iyi bir öneriniz var mı ? kitabını alıp videolarını izlemek yerine şunu şunu yap diye

kamp kitabını almak şart değil ben olsam almazdım herhalde, eski oynatma listelerinden elinizdeki sb de varsa paralel bi şekilde bitirebilirsiniz.

sorun para değil cidden en faydalısı hangisi olacaksa onu istiyorum,kampsa kamp kitapsa kitap.Ama geçen seneden kalan boş kitabım yok her türlü bi kitap alıcam şuan dershanem açılana kadar geometri adına

hocam geometri kanayan yaranız sanırım tam oturtmakta fayda var, kamp kitabını alın o zaman hem içiniz rahat eder hem de geometri adına iyi yol alırsınız.

ben güvenmiyorum kenan karanın ilk kitabı üçdörtbeş 2022 basım alimmi geometri bendede sıkımtı ikinci kaynak olarakda bs veya acil düşünüyorum seviye artarsa eğer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

üçdörtbeş geo hakkında benim bilgim yok hocam.

evet sormayın hem sınavda hem tüm denemelerimde matematiğimin 35 üstüne cıkmamasının tek sebebi bu dersti bu sene de sınavda canımı yaktı çok hırslıyım ne varsa çözücem zaten ama en baştan eksik gediği kapatalım temelden,teşekkür ederim cevaplarınız için

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

sb istiyorsan bireyb>bs>acil gidebilirsin geçen sene öyle yapan birçok arkadaşım fulledi geometriyi ben bs'yi bitiremedim yetisemedik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.