Şimdi Ara

mezunum kafam cok karısık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ders ders yanlıslarımı söylesem nasıl düzelteceğimi söyleyebilecek var mı cidden cok karısık kafam sürekli panikliyorum daha sene başındayız.

tyt türkçe 32-35 bandında dil bilgisi sorunum yok denecek kadar az yanlıslarım paragraftan cıkıyor

tyt matematik 30-35 arası yapıyorum boşlarım genelde sayısal mantık problemleri ve geometriden oluyor (mezuna kalmamdaki tek sebep geometri,acil cözüyorum suanda)

tyt sosyal coğrafya deprem felan sormadıgı sürece tüm sorularım boş oluyor onun dısında dogru cıkıyor 14-15 net

tyt fen biyolojide son 5 denememde yanlısım cıkmadı kimyada ufak tefek cıkabiliyor ama fiziği tamamen unutmus gibiyim sallaya sallaya net cıkarmaya calısıyorum 12-13 net civarıyım

şuan durumlar böyle,dershaneye gidiyorum tyt işleniyor ne yapmam gerek benim,ayt başlamalı mıyım kendi başıma ne yapmalıyım ve tytdeki netlerin artması icin ne önerirsiniz

sınavdaki ayt netlerim

mat2 33-4 (yanlıs ve boslar geometri)

fizik 9-5

kimya 10-3

biyo 10-3

• Acil eskisi gibiyse iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayt başlamanıza engel olacak bir şey yok hocam bence netleriniz çok iyi konu eksiğiniz de belli şeylerde var bahsettiğiniz gibi gerekirse fiziği baştan alın diğer derslerde de analize göre eksik konularına çalışın ve ayt başlayın bence

• ne demek istediniz

• Ben 2020 basım çözmüştüm

• ayt matematik başla hocam kesinlikle. tyt de türkçr mat branş denemesi, fen hala konu eksiğiniz var sanırım onu tamamlayın geometri de eksik demişsiniz

• Acil+apotemi analitik geometri+denemeler işini görür bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.