Şimdi Ara

DERSHANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam mezun senem 50k dan kaldım,dershaneye gidiyorum sabahtan aksama ama verimsiz hissetmeye basladım calısamıyormusum gibi geliyor,bırakıp sadece sınavlar icin bir yere yazılsam hata mı etmis olurum yoksa ne bileyim kafam karıstı biri yol gostersin ya belki de sorun dershane değil ben çalısmıyorumdur ama dershanede çalısasım gelmiyor,evde sanki daha rahat olurmusum gibi geliyor

• Dershaneyi bırkamdan 1 haftalığına izin al evde çalış oluyorsa eve geç
  • mantıklı,önümüzdeki hafta izin alıp deneyeyim ama evdeyken hangi konuyu ne zaman calısıcam vs. cok düzenli olmam gerekir değil mi

• ben benzer durumda bıraktım, iyi ki de bıraktım ama mezunlara aynısını önerirken biraz çekiniyorum
  • Hocam, tamamen kişide bitiyor. Biraz denemekte fayda var..
    Eğer dershane olmayınca salarsanız, çok pişman olursunuz.
    Evde iken çalışma saati, çalışmaya başlama/bitirme tamamen sizin elinizde.
    Program, disiplin olduktan sonra halledilmeyecek şeyler değil aslında.
  • Sosyal çevren dershaneden oluşmuyorsa, kütüphaneye erişimin varsa ve ne yapman gerektiğini biliyorsan yol haritan varsa deneme kulübü çok daha mantıklı bence. Konu anlatımına soru çözümüne ihtiyacın olursa youtube derya deniz zaten...
  • todrsv kullanıcısına yanıt

aman aman bir sosyal çevrem yok şuan dershane dısında,herkes üniversiteye gitti,onun dısında disiplini sağlarım diye düsünüyorum ya hedefim var cünkü amaan bitsin gitsin kafasında değilim

• ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt
    Dershanedeki gibi bir düzen olmaz sonuçta ordaki sistem bilmem kaç yıllık ama yine de siz plan prpgram yapmayı bilmiyorsunuz bile youtube dan derece öğrencilerinin yaptığı gibi birşeyler yapılabilir bence
  • ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt

Kendin de söylüyorsun dershane dışında sosyalliğin yoksa psikolojik olarak çökersin , toparlaman zor olur o şekilde vakit kaybedeceğine düzenini dershaneye göre oluştur daha sınava çok var

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

psikolojik olarak etkilenmem arkadaşım yok diye,alısıgım bu durumlara cok sosyal biri değilim zaten hatta yalnız kalmak daha iyi geliyor

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt
    Herkes dişadönük değil hocam içe dönüklerde var bu dünyada o yüzden birşey olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=H66WAA_o3V8&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.