Şimdi Ara

Y0lmaz - BOĞULDUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEN Records’ta ve solo olarak çalışmalarını sürdüren y0lmaz’ın yeni parçası “Boğuldum” sizlerle. Daha fazlası için abone olmayı unutmayın iyi seyirler… Söz&Kayıt: y0lmaz Beat: alonegangster beat Sözler: Yalanı sevmezdim içinde boğuldum Sigara içmezdim dumandan boğuldum Hiç üzülmezdim göz yaşımla boğuldum Bunların hepsini sen oldurdun Senden önce ve sen varken ben Çok mutluymuşum eskiden Gözlerim güler kalbim titrer Sevinçten ölecekmiş bu beden Ama öyle olmadı maalesef lan Ben üzüntüden ölecekmişim galiba Oğlun göz göre göre gidiyo baba Kimse tutmadı elimden tutsana Tutanacak dalım kalmadı hayatta Ben de şüpheliyim var mıyım hayatta Yok muyum hayatta belli değil ki duramıyom ayakta yaşadıklarıma bakılırsa herkes der ki: "bu çocuk gerçekten rüyada" ya da bana göre kâbusta mecalim yok artık gün boyu yatakta ağlamaktan yoruldum göz yaşlarım yastığa değmekten usanmadı ben usandım bırakmam demişti ama kandım Ateşte yandım çığlıklarımı duyuramadım ki kimselere lütfen beni kurtarın Doğru demişti anam Pişman olursun Beni dinlemezsen Yıpranırsın Keşke sözünü dinleseydim anam Yapma demiştin etme demiştin Yar olmaz sana oynatır seni Oyuncak olma ona demiştin Farkına vardım ama geç oldu Gözlerimden yaş akmaz oldu Kıpkırmızı gözlerimle aynaya Baktığımda harap oldum Farkına vardım ama geç oldu Gözlerimden yaş akmaz oldu Kıpkırmızı gözlerimle aynaya Baktığımda harap oldum Yalanı sevmezdim içinde boğuldum Sigara içmezdim dumandan boğuldum Hiç üzülmezdim göz yaşımla boğuldum Bunların hepsini sen oldurdun

" Y0lmaz - BOĞULDUM " ilk şarkım Youtubede yayınlandı. İzleyip beğenip yorum yaparsaniz sevinirim. Desteğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.