Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacım var(Kış Laştiği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kışın hava sıcaklığının minimum -10-15 maksimum -30-40 arasında olan bir ilde yaşıyorum.

215-55-16 ebatlarda lastik bakmaktayim fakat bir yandanda acaba dört mevsimlik alsam sıkıntı yaşar mıyım diyorumda yaşarım diye düşünüyorum

Hangi marka önerirsiniz acaba ben nokian snow prof alacağım ama fiyatı yüksek ve 3 taksit olması zora sokuyor. Üstelik birde yazlık lastik alacağım kış bittikten sonra nerdeyse hem yazlık hem kışlık 8 lastikten 5-6 bin lirayi bulucak bana bu sene fikirlerinize ihtiyacım var başka marka önerir misiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben İstanbul için 4 mevsim Continental All Season Contact aldım . Islakta kurudan daha iyi .sert bir lastik. (Öncekiler Michelin Energy saver) ona göre sert. Ben 375 e aldım tanesini 185/65/15 .yakıt tüketimi artmadı . Yol sesi biraz arttı. Kışın karda çok iyi olduğunu yazmışlar ama karakteri yaz lastiği gibiymiş. Michelin 4 mevsimde yaz lastiği karakterli ama karda performansı kötü denmişti

Continental Ts860 sanırım bir kış lastiği var yabancı sitelerde çok iyi demişler bunu bir araştırın. Nokianda iyi ama ömrü az diye okudum. Sizin -30-40 dereceye sanki 4 mevsim olmaz gibi ama siz yine lastikçiye sorun.

• KIŞIN - lerde olacaksın ve 4 mevsim düşünüyorsun

sürekli kullanıyorsan kış lastiği bak 6 taksit yapan siteler var
  • Uygun fiyatlı diye yorumlara kanıp Sava almanı tavsiye etmem. Kendi aracıma Sava eşime Nokian taktırdım geçen kış, nokian aradaki 1000 lira farka 1000 kez değerdi.

4 mevsim tavsiye etmem, nokian konusunda da ebattan ebada performans değişiyor ama hem eşim hem ortağım kullanıyor oldukça memnunlardı ilk senesinde.

• benim de lastik tavsiyesine ihtiyacım var. kışlık ya da 4 mevsim farketmez.
    islak zemin ve virajlı asfalt dağ yollar için. eksiyi görmüyor.

bugün okulumuzdan bir öğretmen arkadaş sabah vefat etti. ): islak zeminde aracı kaydi ve şarampole yuvarlandı.

https://m.haberler.com/tv/gaziantep-cemile-ogretmen-kazada-yasamini-yitirdi-12537844-videosu/

15 jant için ozellikle islak zeminde bir lastik tavsiyesine ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Uygun fiyatlı diye yorumlara kanıp Sava almanı tavsiye etmem. Kendi aracıma Sava eşime Nokian taktırdım geçen kış, nokian aradaki 1000 lira farka 1000 kez değerdi.

4 mevsim tavsiye etmem, nokian konusunda da ebattan ebada performans değişiyor ama hem eşim hem ortağım kullanıyor oldukça memnunlardı ilk senesinde.
    Hocam işte hem kışlık alınıcak hemde yazlık baya yük bana ondan dört mevsim düşündüm ama galiba en iyisi kışlık ayrı yazlık ayrı gibi gözüküyor.

Nokian kaliteli fakat çabuk dağılıyor diye bende okudum

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Continental bir bakayım hocam aynen nokian konusunda böyle yorumlar var şaşırdım kaldım.

Edit: Hocam baktimda nokian ile aynı fiyat neredeyse... 215 olması bozuyor yoksa 205 likler 400 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 17 Ekim 2019; 19:16:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kışlık ayrı tavsiye ederim. Fiyat performans olarak sava guzeldir.

urun.n11.com
    215/55r16 93h Sava Eskımo Hp 2(2019 Tarihli) - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/21555r16-93h-sava-eskimo-hp-22019-tarihli-P384582544

• Kışlık lastik olarak 205/55/16 kullanabilirsiniz hem daha uygun fiyatlı hem karlı havada yol tutuşu daha iyi olur,bir arkadaşım iki yıldır o şekilde kullanıyor gayet memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

Kışlık lastik olarak 205/55/16 kullanabilirsiniz hem daha uygun fiyatlı hem karlı havada yol tutuşu daha iyi olur,bir arkadaşım iki yıldır o şekilde kullanıyor gayet memnun.
    Orijinal ebattan vazgeçmek istemiyorum hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Kışlık ayrı tavsiye ederim. Fiyat performans olarak sava guzeldir.

https://urun.n11.com/oto-lastik/21555r16-93h-sava-eskimo-hp-22019-tarihli-P384582544
    Yukarda biri onermemis hocam lastiği

• Evet okudum. Arada 1000 tl fark demiş Yaklaşık iki misli para vermek isterseniz sizin tercihiniz. Ben iki sezondur kullaniyorum. Memnunum.

• Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Hocam beğenmeyen benim Kullandıpım ebat 205/55/16

İstanbul'da yaşıyorum. Lastik yağmurda kayar, sesi var, esp sıklıkla devreye girer. Yazlık continental leri taktırınca resmen oh be dedim bu sene, arabayı satmazsam yine kullanacağım mecbur.

Sıfırdan alsam almam kesinlikle, sonuçta can güvenliği daha önemli.

• Yaz lastiğindeki en iyi ile en kotu arasindaki farktan cok daha buyuk fark var en iyi ile en kotu arasinda.
    O nedenle nonamelere prim vermeyin.

• Sava Eskimo S3+ 3sene kullandım çok memnun kaldım.

• Nokian sipariş gectim herkese teşekkür ederim

• emtue E kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara'da kullanıyorum 225 45 17 ebatında.

Az yağmurlu ve kuru soğuk olduğu için daha verimli sanırım. Zaten kış lastiklerinin yağmur performansları düşük oluyor genelde.
  • Mantıklı bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Nokian sipariş gectim herkese teşekkür ederim
    Tam onu söylemek için girmiştim. Mesajınızı gördüm.

Çok akıllıca bir iş yaptınız. Tebrik ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız.
  • İstanbul için ayrıca kış lastiği almaya gerek var mı ? Kar'da, kış'ta arabayı zaten çıkarmam.Normal zaman için soruyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.