Şimdi Ara

Y500 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba bilgisayarım lenovo y500 biligsayarı 3 ay önce vatandan aldım. bugün oyundayken ilk defa kitlendi ve hiç bir şekilde görev yöneticisine dönemedim windows 8 in metro ekran tuşu vs hiç bişey çalışmıyordu bi kapatıp tekrar açtım fark ettimki diğer programlarda da bunu yapmaya başladı durduk yere yanıt vermiyorda tıkanmalar chrome da sayfa yüklenmemesi programların açılmaması açılsa bile 2-3 programdan fazla açılınca direk donmalar bilgisayar veri akışını kesiyor gibi..

virüs programından bütün herşeyi tarattım hiç bişey çıkmadı. one key recovery den sistem kurtarmayla bugün içinde 2 kere sıfırladım ilk aldıgım güne getirdim genede işe yaramadı. sizce ne yapmalıyım servise götürücem bir iki gün içinde önerilere açığım. acil cevaplarsanız sevinirim teşekkürler :)

• Hd tüne programını kurup hdd testi yaparmısın bedsector ver grafik testi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revander

Meraba bilgisayarım lenovo y500 biligsayarı 3 ay önce vatandan aldım. bugün oyundayken ilk defa kitlendi ve hiç bir şekilde görev yöneticisine dönemedim windows 8 in metro ekran tuşu vs hiç bişey çalışmıyordu bi kapatıp tekrar açtım fark ettimki diğer programlarda da bunu yapmaya başladı durduk yere yanıt vermiyorda tıkanmalar chrome da sayfa yüklenmemesi programların açılmaması açılsa bile 2-3 programdan fazla açılınca direk donmalar bilgisayar veri akışını kesiyor gibi..

virüs programından bütün herşeyi tarattım hiç bişey çıkmadı. one key recovery den sistem kurtarmayla bugün içinde 2 kere sıfırladım ilk aldıgım güne getirdim genede işe yaramadı. sizce ne yapmalıyım servise götürücem bir iki gün içinde önerilere açığım. acil cevaplarsanız sevinirim teşekkürler :)

aynısı benim başıma da geldi hocam. driverları falan sildim, combofix yaptım. Bios'u resetledim şansıma düzeldi. simdi recovery yapıcam.

• Aynı problem bende de oluştu hiçbir virüs, truva vs yoktu hd tune da herhangi bir problem saptamamıştım format atmak zorunda kaldım şimdilik iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Aynı problem bende de oluştu hiçbir virüs, truva vs yoktu hd tune da herhangi bir problem saptamamıştım format atmak zorunda kaldım şimdilik iyi

Windows 8 single language Türkçe x64 bit bulup usb ile mi format attınız? Formattan sonra onekey recovery tuşu çalışmama gibi bir şey oldu mu? Driverları kendi mi yükledi, driverları nerden buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck94

quote:

Aynı problem bende de oluştu hiçbir virüs, truva vs yoktu hd tune da herhangi bir problem saptamamıştım format atmak zorunda kaldım şimdilik iyi

Windows 8 single language Türkçe x64 bit bulup usb ile mi format attınız? Formattan sonra onekey recovery tuşu çalışmama gibi bir şey oldu mu? Driverları kendi mi yükledi, driverları nerden buldunuz?

Direk güç girişinin yanında bulunan küçük tuşla bilgisayarı açıyorsunuz, ardından recovery menüsü geliyor ve sizi yönlendiriyor. Problemsiz 20-25 dk içinde bitiyor tüm driverları kendi yüklüyor Tabi sonra ekran kartı driverını güncellemeyi unutmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mck94

quote:

Direk güç girişinin yanında bulunan küçük tuşla bilgisayarı açıyorsunuz, ardından recovery menüsü geliyor ve sizi yönlendiriyor. Problemsiz 20-25 dk içinde bitiyor tüm driverları kendi yüklüyor Tabi sonra ekran kartı driverını güncellemeyi unutmayın.

Windows 8 single language cor x64 indirmeme gerek yok yani hocam. Peki tüm bilgiler gidiyor mu yoksa sistemin kurulu olduğu yer mi sadece?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran kapatma sorunu.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.