Şimdi Ara

ya allahını seven yardım etsin lütfen!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bilgisayarcıdan gittim kontorland gamepad aldım oyun cdsini yükledim cdnin içinde game testing varr bi ufak bir oyun onda kol çalıştı ama pes5 oyununda kolda tık bile yok allahını seven yardım etsin!!!

• bu kol ne ya joystick mi?
  • analoglardan mı bahsediyorsun acaba?
  • yaa bende aynısı war ve calısıyo pes5 de ayarları iyi yaptıgına eminmisin???????????????????
  • kardeş pes5 ayarlardan button confirugas ' dan göstereceksin. klavye yazıyor ya yanında o işareti var bas ona değişssin gamepad olsun. sonrada ayarları yap tuşların falan kolay gelsin.
  • ya gamepad işlemiyor tuşları çalışmıyor pes5 de ama diğer oyunda çalışıyor pes5 de button confirugas da da yapıom tuşlar işlemiyor nedir bu ya allah aşkına bilen varmı?

• benim adımda anıl
  • ya yokmu bi çözüm
  • ya nolur bi bakın olmutooooor
  • bende de aynı koldan var ben de aynı sorunu yaşadım meğer sorun değilmiş. gerçi yukarıda bi arkadaş anlatmış ama ben bi daha izah edeyim. button konfigürasyonuna girdiğinde 'klavye' yazar eğer tek kişi oynayacaksan bunu, yoksa bi alttakini sağ-sol yön tuşlarını (klavyeden) kullanarak değiştir. Tam hatırlamıyorum ama klavye den farklı bişey yazacak işte onu seç. Sonra da düğmelerini kendine göre ayarla orda biraz sorun çıkarıyo orijinal ayarlar ama halledilir yani. Neyse umarım sorununu çözersin, çünkü kimsenin PES5 den ayrı kalmasını istemem.
  • emulatör için konsol yapmıştık onun için bile bi ton uğraştık
  • hocam denetim masasından ayarları değiştir pes5 uygun yap olur ben öyle yapmışıtım oldu şimdi oynuyorun tıkır tıkr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.