Şimdi Ara

Ya Arabayı Satıcam Ya da Köpek Katili Olucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay önce aracıma egzoz ucu taktırmıştım performansı artsın diye. Baya geniş ve ucu yukarı doğru bakiyor, soba borusu gibi birşey. Önceki aşağı baktigi için acayip toz kaldiriyordu.

Neyse bu şekilde binerken son 1 aydir köpekler dadandi, gece sabaha kadar egzoza işiyorlar, sabah da çalıştirinca öyle pis bir koku çıkıyor ki anlatamam. 5-6km gidince anca geçiyor. Durduğum yer de eğimli, egzoz manifolduna kadar da çiş doluyor sanirim. Bir köpeğin yapacağı iş de değil bu. Egzozu değistirmek dışında var mi bunun çozümü acaba?

Benim korkum eğer buna çözüm bulamassam büyüklerini de yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu açan hanginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Konuyu açan hanginiz

Espri mi yaptiniz?

• Mahallenin çocuklari filan işiyor olabilir mi acaba?

• Egzoz'dan çok ses çıkıyor mu bilmiyorum ama aklıma ilk gelen şey, egzoz sesinden dolayı rahatsız olanların işi olabilir diye düşündüm...
    Gece birileri gelip çişini dökebilir ekzozun içine..

Bence, ya o ucu çıkart yada aracın park yerini değiştir. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 5 Kasım 2014; 16:46:26 >
  • Egzosu değiştir kardeş, aşağı bakan tipten, tamponun altında gizli olsun, bi daha çiş miş yapamazlar. Katil olmaya ve araba satmaya gerek yok.
  • Az daha dik rampaya koysaniz demekki sidik pistonlara kadar inecek ve eğer bu sidik köpeğe aitse piston ve gömlekler bir daha iflah olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİLLET NASIL ARABA ALACAK ????
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Egzoz'dan çok ses çıkıyor mu bilmiyorum ama aklıma ilk gelen şey, egzoz sesinden dolayı rahatsız olanların işi olabilir diye düşündüm...
    Gece birileri gelip çişini dökebilir ekzozun içine..

Bence, ya o ucu çıkart yada aracın park yerini değiştir. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam ama arabayi çok bağirtan bir tip değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Egzosu değiştir kardeş, aşağı bakan tipten, tamponun altında gizli olsun, bi daha çiş miş yapamazlar. Katil olmaya ve araba satmaya gerek yok.

Severek takmıştım ama baya da para verdim, söktürmeden çözüm bulmam lazim.

• bi sprey vardı köpeklerin yaklaşmasını istemediğiniz yere sıkıyosunuz köpek ordan uzak duruyor evde köpek besleyenler kullanıyor ismini bilmiyorum nette araştırıp alın ve sıkın tampona yaklaşmazlar bi daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Kopeklerin cignememelerini istediginiz seyler icin kullaniliyor o spreyler diye biliyorum. Denenebilir elbette.

• Basliginizi degistiriniz. Kimin yaptigini bilmediginiz bi olay icin sokak hayvanlarini suclamayin.

Tartisma degil duzgun bir sekilde uyarmak amacim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Kopeklerin cignememelerini istediginiz seyler icin kullaniliyor o spreyler diye biliyorum. Denenebilir elbette.

öyle bişeyde olabilir ama arkadaşım köpek beslerken görmüştüm salonun girişine spreyi sıkıyodu köpek salona uğramıyodu hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine eşsiz bir konu... Daha neler göreceğiz acaba

Bence köpek değildir köpekler işemez oraya, mahallenin kopilleri / sesten rahatsız olan biri yapıyor olabilir.
  • yıl olmuş 2014,egsoz ucu değiştirerek performans arttırabileceğini sanan organizmalar var.bence köpek mesaj veriyor olmalı
  • adam gibi orjinal egzoz takarsan,egzozdan dolayı performans düşüklüğü olmaz,öyle iğrenç bir görüntüsü var ki 106ya takıyolar,egzoz arabadan büyük ,köpek haklı
  • Tamam da yokuşa koyarken egzoz aşağı bakicak sekilde koy çözümü kendin söylemişin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Owl -- 5 Kasım 2014; 17:27:43 >
  • Birkaç ciddi cevap dışinda herkes dalga gecmis malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Basliginizi degistiriniz. Kimin yaptigini bilmediginiz bi olay icin sokak hayvanlarini suclamayin.

Tartisma degil duzgun bir sekilde uyarmak amacim.

Başlık abartili olmuş evet biraz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.