Şimdi Ara

ya arkdaşlar sadece bndemi kasıor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ram?

2 Gb ramle oynuyorum kasma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 15 Temmuz 2007; 19:12:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Ram?

2 Gb ramle oynuyorum kasma yok.

yuuh 2gb mi?makinen müthiş olmalı.Benimki 1 gb kasma yok genede
  • ya peki bi çözümü yoqmu directx le ilgili olabilirmi onu tam olrak nasıl yüklücez onuda anlamış diilim ayrdımlarınızı bkliorm
  • bende ne yapman gerektiğini bilmiyorum:(
  • Aslında dayımın pc si 2gb Ram bendekide 512+256 Ama ikisindede kasma yok :)
  • benim sistem:

Ati Radeon 9550 128 mb ekran kartı
    p4 3,2 işlemci
    512 MB 333 Ghz DDR ram
    256 Kb sınırsız internet bağlatısı

oyunu arka tarfta antivirüs sürekli açık anlık denetim olarak. bazen skype da açıyoruz konuşmak için.. bi tek oyuna ilk girince kasıyor 1-2 dk. o kadar. Onun dışında hiç kasma yok. en son lag olayını 2-3 hafta önce yaşadım ki sanırsam herkesde oldu o olay. bence sen makinana bak. hatta sağlam bi format at. bütün partitionlarını (C, D, E vs.) sil tekrar oluştur. bence makinanda virüs var. geriye hiç bişi kalmasın kökten bi temizlik yap. güzel bi antivirüs kur. kyspersky son sürüm ü tavsiye ederim. ondan sonra yine de kasma olursa internet hattındadır sorun... yoksa oyunda kronik bi lag olayı kesinlikle yok. ha arada bi dc verio 2-3 günde 1-2 defa ona diyeceğim yok. yada benim hat gidip gelio da olabilir ama lag olayı kesinlikle yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ronarkta bu yapılır mı bana
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bilgisayarim 512mb ram ama gecen gun lag yuzunden 3 kere oldum. ekran kartim g force fx5200. sizce lag neden kaynaklanio olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksabbath -- 22 Temmuz 2007; 16:32:04 >
  • İNternet baglantısından.....
  • 1gb den az rami olanlar oyunun ayarlarini high dan medium a ya da low a cekerlerse belki lagtan kurtulabilirler.
  • 1 ay gecmis ama yaziyim ben gece giriyorum lag olmuyo fazla ama aksam saatleri cok lag oluyo..bide rogue carim var backstap atamiyorum hatta 10 lvl dusuk olsun karsimdaki done done keser beni.. Yani lafin kisasi internet baglantisindan %100 ...evde 2 makina var biri super biri dandik ( benimki ) 2 side lagli internet baglantisi bi gidip bi geliyo ara ara baglanti kopmuyo ama veri alisverisi 3 er 5 er saniye kopuyo ... tabiiki bolgeden bolgeye degisiyodur .bu kadar...
  • vala bende arada bi markette lag oluo adsl 4 katına cıktı cıkalı hiiiic sorun kalmadı...
  • (AMD 3700 _64bt)
    (256 mb- 256bit) ekran kartı
    1 gb ram
    250 gb HDD

WALLA BÜTÜN OYUNLARI FULL AYARDA OYNUYORUM BANAMISIN DEMİYO....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.