Şimdi Ara

ya bana neden kimse yardımcı olmuyo??? Offf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben meslek lisesi cocuk gelısımı mezunuyum. Ygs 3den 320, ygs 4den 315 aldım. Zihinsel engelliler ögretmenligi istiyorum. Eski sisteme göre okulumdan 84 puan geliyordu. Sımdiki sistemde ekli puanımla birlikte kac puan alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenum -- 5 Haziran 2010; 2:00:30 >

• sana neden kimse yardım etmiyor biliyor musun
    bu konu forumda çok tartışıldı herkesden farklı bir puan geliyor kimse su anda okuldan gelecek puanı belirleyemez..ösym sınav sonuclarıyla birlikte hazırlayacka hepsini bizede sürpriz olacak yani...ayrıca o puana gerçekten zor zihin engelliler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenum

ben meslek lisesi cocuk gelısımı mezunuyum. Ygs 3den 320, ygs 4den 315 aldım. Zihinsel engelliler ögretmenligi istiyorum. Eski sisteme göre okulumdan 84 puan geliyordu. Sımdiki sistemde ekli puanımla birlikte kac puan alabilirim?

arkadaşım bak yaklaşık olarak şöyle hesapla

100 üzerinden 80 geliyorsa okul puanın eski sisteme göre neyse 500 üzerinden ne gelir ? diye hesap et
  • kardeşim bildiğime göre aobp puanı önemli olan. mesala benim diploma notum 67.5 di . AOBP ise 83. Bildiğim kadarıyla önemli olan da AOBP.

83 X 5 X 0.15 = 62.25

eskiden 67.5 iken şimdi 62.25 bildiğm kadarıyla böle hesaplanıo
  • cok sagolun ya :) ben bu siteye yeni uye oldugmdan bu konunun ne kadar tartısıldgnıda blmyorum kusura bkma yani..
  • tercihler ne alemde arkadaşlar,nereleri yazacaksınız? ben anadolu üni yazıcam ilk sıraya inşallahda orası olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.