ya bu xgenon ne fakir bir yer bir 35 kagidini dahi bulamadim 2 aydir oynuyom ama bulamadim bir akil verin bana ne keseyim de çiksin ama haunga demeyin
kaunga gaunga dostum başka bişeyden çıkmaz
peki aga tekrar keseriz belki bir gün sans bizede çikar insallah
Dek gelirse Antares kes çıkar ama hangisinin çıkacağı belli olmaz fire glacier lightning 3'ünden 1'i
Cardinal baron kes onlardanda çıkar.
dostum bide cz de var onlardaada çıkıo ama sakat iş
kardeş ben kestim baya bi haunga falan ama çıkmadı sen lvl atlamaya bakarsan bi süreden sonra kağıda gerek kalmıyo eğer evden oynuyorsan haftanın 2 gününü abyss e ayırırsın bikaç hafta sonra iş tamam senin öncelikli işin lvl atlamak olmalı
bencede arkadaş cok ama cok haklı once lvl sonra sı gelır ZATİ
blast önemli bence level 52 yim kullanıyorum... ama en iyisi paran varsa parayla al gerçi xigenonda fiyatlar hergeçengün artıyor :D arkdaş 20m ye almıştı şimdi 35-40m ye satıyor millet bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak... ama xigenon genede diger server lara göre daha ucuz :) cypher hele tam kazık.
en ucuz diez
fire blast dupeler kalkmadan önce 18-25 arası deişiyordu diezde.Şimdi 30-40 arası
Baronlardanda çıkar onlardan çıkma şansı daha yüksek.yukarda bi arkadaş cardinal demiş onlardan 36 kağıdı çıkar.baron kes.5000HP, 350 attack ı var.
36 kağıdı ne?
35 kağıdı dostum haungalardan çıkan bi spell
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme