Ya Ben Bir KaC TaNe WarrioR GorDum Baya SağLaM ElinDe +7 or +8 Toto Yanında Kucuk Maul Gibi Yanan Bi Hammer O iYi Atack WeriR Mi İyi SS Olan WarSa KoyaBiLiR Mi PlZ
lupus hammer olabilir mana problemini ortadan kaldirmak icin.
ewt bende sorucaktım gusel soru
lycoan hammer str bonus'u Mp recover bonusu ve resistans bonuslarıyla harika bir itemdir fakat 72+ warrior'larda tercih edilir çünkü intbasmak gerekir
Upp! Bi De O INT istemiyormu
quote:
Orjinalden alıntı: JusticeDeviL
hayır
str istiyolar oda mana yemesin die lupus veya lycoan hammer takıolar lycoan +3 de mp rec. 14 war lupus u bilemiyecem ama mantıklı oluo inan s.d vuruosun 300 mana yiyo 150 gelio :))
pardon yanli$ soylemi$im lycaon olucakdi. mana problemini kaldirmak icin.
neyi açıklamaya çalısıosun +3 lupus hammer 88 int point ister ben 70 e akdar öle kastım dandik item manan hic gitmez ama 1700 ü geçmes ap
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
quote:
hayır
str istiyolar oda mana yemesin die lupus veya lycoan hammer takıolar lycoan +3 de mp rec. 14 war lupus u bilemiyecem ama mantıklı oluo inan s.d vuruosun 300 mana yiyo 150 gelio :))
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
quote:
hayır
yanlışın var hammerlar str + int ister ve düşük lvlde wariora bi getirisi yoktur...yüksek lvllerde 255 sttryi tamamladıktan sonra inte vererek hammer takabilirsin...
mp recover oLdugu icin mana dolduruor wurustan sonra
onu genelde int priestler kulanıo ap si düşük,,, sekıl olsn die takmstR
ama fasla iyi atack wermiyosa maneste bi adam war sonmeznetle vs yapıyo youtube da videosu da war onun +3 platinium ear. +3 roc u war ama gitmiş o takozu takıyo sebep?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme