Şimdi Ara

YA BU FORUMUN HALİNE YA HERKES GİRSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NİE YARDIM YOK NİE YORUM YOK BU FORUM NE İŞE YARIYO YENİLERE Bİ GICIĞINIZMI VAR NE BU BÖLE BİRİ CEVAP VERSİN

• SABAHTAN BERİ 2 TANE KONU AÇTIM Bİ YARDIM Bİ YORUM YAPAN OLMADI BU NEYA
  • beğenmiorsan takılmak zorunda deilsinki buraya
  • ne yardımı istion yaz buraya ben cwp wercem ama sacma bısı sorma ör: bu ıtem kac para eder charımı satıom ilgilenenler yada bu char ardram da iş yaparmı gıbısınden...

ne konuda yardım ıstıon sole elımden geldıgınce yardım edeyım
  • BEN SADECE BASİT Bİ SORU SORDUM GIRAKONDA OLANLAR CEVAP VEREBİLİRDİLER VE AYRICA FORUMU NORMALDE BEĞENİOM AMA BUGÜN BİŞİLİK VAR 1899_PSYCHO_1903_ SEN BİLİONDUR SABAHTAN BERİ 2 KONUYUDA GÖRDÜN YARDIM EDEN OLDU MU ?
  • söle ne lazım ben edeyim sana
  • gırakonda rebith glave li +7 fp setli wolkrylı ( göğüslük) und için hp set +7 2 sw 2 atack sc si var yaklaşık 10m nakiti felan var daha aklıma gelmedi 10k npli lwl 58 warriorum var bununla asas itemini takas yapçam rebith 2 tane md ile uygun değil mi die sordum ve yorum istedim
  • yok iyi deil yanında çar vereceklerse +55 asas olabilir ama böle yapma sakın
  • Burda zaman kaybediceğine gidip oyundan itemlerini satıp almayı denesen ..
  • ama md leri itemler ve char anca karşılar gerçi itemleri satsam yaklaşık 2 md yapıoda asas char vermek istemezler anca item verirler die düşündüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Burda zaman kaybediceğine gidip oyundan itemlerini satıp almayı denesen ..

öle dionda glave i ilk hafta aldığım için kilitlemiştim
  • başka öneri gibi birşeyiniz varmı
  • bence değmez çar herzmn daha önemli
  • Çok doğru dionda bana asas lazım ama şimdi kassam item bulamicam warrioru gözden çıkardım item bulayım yeter lwl benim için önemli değil lwl kasarım
  • Arkadaşım bi teklifim var ama kabul edermisin bilmem piasa hakkndada bi bilgim yk ama söleyim istersen sana o saydıgın itemlerle birlikte charla beraber bana ver bende sana cypear da +8 dual cleaver ve +7 rogue çitin set verebilirim valla piasa hakkında bi bilgim yok dışlamayın nolur sadece bi teklif he bu arada char 40 lv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagranTR -- 28 Ekim 2007; 15:19:10 >
  • pek aLakaLı DeğiL ama Nick ine Koptum
  • kanka gırakonda istiom yazmadım galiba arklar hep gırakonda başlıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeLeT_216

kanka gırakonda istiom yazmadım galiba arklar hep gırakonda başlıyolar

Tmm sorun deil he bu arada beyler xıgeonda vea manesde 58 asas a karşılık(itemsiz) cypearda 57 asas arıorum(itemsiz)ilgilenenler

nervous_ghost_532@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

pek aLakaLı DeğiL ama Nick ine Koptum

kimin nickine koptun lem
  • Senin için harika yöntemlerim var

1- CTRL + W
    2-

3-

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.