Geçmş Olsn biri senin iD-Passwordunu bilior we girmis alttada
" Zaten Baglanmıs durumdasınız . Bir daha denemek icin 5 dk bekleyiniz " yazıo yane biri war senınkınde hemen id-pw deistir
gizli sorunu biliyosan sifre değiştir dicem ama soyulmusundur
resmin adı çok hoşuma gitti ya
problemini tam olarak anlatıyo
LvL 9 Charı Kim Soyarki ya :D:D
bunun başka bir sebebi de şu olabilir. misal; aniden laga girdiniz ve dc oldunuz. ardından tekrar girmek için kullanıcı adı ve şifre girdiğinizde de bu tip bir uyarı ile karşılaşabilrsinz. lag yüzünden, server sizin oyundan çıktığınızı biraz geç algılıyor ve de böyle bir mesajla karşılayorsunuz. ben de buna benzer uyarıyı birçok defa aldım zamanında.. alg ve dc olduktan sonra.. char'ım hacklenmedi bişi olmadı..
Abi Katılıyom Zaten Girdiğimde Acayip Lag Wardı Dc Oldum Sora Oyun YtEKRAR aÇILDI oTOMATİK vE bÖLE OLDU
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
bendede çıkmıştı bidefa o ya bişe olmadı
zaten olsa nolurki sana 9lvl char
Dalga Geçmeyelim Babelde 30 War
GERÇİ sEN Aşmışın O Ayrı
aynı görüntüyü ben görsem kalbim duraabilirdi :P
quote:
Orjinalden alıntı: WhiteBaron
LvL 9 Charı Kim Soyarki ya :D:D
aRKADAŞIM sen dc olupta hemen arkasından oyuna gireyim dediysen daha çarın oyuna bağlıdır bende de oluyo 3serverda char kastım hala daha biri bile soyulmamış arada bi giriyorum onlara
Ooke
alla allaa
noldu şimdi ya bendede başladı..!! aynı uyarıyı alıyorum..!! tovbeneuzzubillah abi bi sakatlık çıkmasın yaw..
en son hiç lag yokken nasıl oldugunu anlamadan dc olmuştum
o zamandır giremiyorum..şimdide bu uayrıyı vermeye başladı..
Venicede online olan birisi char name versem bi pm atabilirmi acaba???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme