Bildirim
Ya daha önce sorulmuştu ama bida soriim
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayır öyle degil önce temel makyaj alcaksın 3* yapcaksın kılık degistirme kitabı var onu alcaksın sonra 5* yaptıktan sonra seni zor yakalarlar bide temel gizlilik varsa yakalayana helal olsun... -
bende kılık değiştirme yetenegi var 3* fakat hala gizlenemiyorum neden -
makyaj gerekiyo galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: kulakcubugu
bende kılık değiştirme yetenegi var 3* fakat hala gizlenemiyorum neden
5* olunca gizleniliyor diye biliyorum ayrıca temel gizlilik yeteneginiz oldugunda bos zamanda yaptıklarımdan gizlenmek secerekte gizlenebilirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: DRYSHEAD
quote:
5* olunca gizleniliyor diye biliyorum ayrıca temel gizlilik yeteneginiz oldugunda bos zamanda yaptıklarımdan gizlenmek secerekte gizlenebilirsiniz
temel gizlilik yetenegim yok kılık değiştirmeyi 5* yapsam yinede gizlenemezmiyim
-
basit makyaj setini kullanmak gerek galiba -
quote:
quote:
quote:
5* olunca gizleniliyor diye biliyorum ayrıca temel gizlilik yeteneginiz oldugunda bos zamanda yaptıklarımdan gizlenmek secerekte gizlenebilirsiniz
temel gizlilik yetenegim yok kılık değiştirmeyi 5* yapsam yinede gizlenemezmiyim
gizlenirsin diye biliyorum...
ayrıca basit makyaj sei felan gerekli degil
-
quote:
quote:
quote:
quote:
gizlenirsin diye biliyorum...
ayrıca basit makyaj sei felan gerekli degil
5* yapayım o zaman.ama hiç bi yerde gizlen secenegi cıkmyor önceliklerde fln yani nasıl gizlenicez otomatikmi olucak hiç bişi anlamadım eskisi ne kadar iyiydi of
-
quote:
5* yapayım o zaman.ama hiç bi yerde gizlen secenegi cıkmyor önceliklerde fln yani nasıl gizlenicez otomatikmi olucak hiç bişi anlamadım eskisi ne kadar iyiydi of
hayır tavırlardan cıkar diye biliyorum önceliklerden cıkması icin temel gizlilik 0* olsa bile olur -
quote:
quote:
hayır tavırlardan cıkar diye biliyorum önceliklerden cıkması icin temel gizlilik 0* olsa bile olur
hmm tmm saol.bende gizlilik olmadıgı için çıkmıyor heralde
-
gizliliği tavırlardan belirliyosun ama yeteneğin olmasada gizlenebiliosun ama hani dedektifler arıyo ya seni ozaman yeteneğin yok ise hemen buluyolar yetenek olunca bulunamıyosun özelliği o yani :D -
bende temel makyaf var şu anda tek yıldız 3 yıldız yapınca kılık değiştirme kitabım var onu okuyacağım onuda 5 yıldız yapınca polisin beni bulamama oranı nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: Kevendithas
gizliliği tavırlardan belirliyosun ama yeteneğin olmasada gizlenebiliosun ama hani dedektifler arıyo ya seni ozaman yeteneğin yok ise hemen buluyolar yetenek olunca bulunamıyosun özelliği o yani :D
o eskidendi arkadasım artık öyle birsey durduk yere imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: ScarLiberal
bende temel makyaf var şu anda tek yıldız 3 yıldız yapınca kılık değiştirme kitabım var onu okuyacağım onuda 5 yıldız yapınca polisin beni bulamama oranı nedir?
eger yeteneklerinde ustalasmıs 5* polislik yetenekleri olan biriyse bulma oranı %50 ama sıradan fazla gelismemis bir polisse bulma oranı %15 - %25
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unlimitêd -- 29 Mart 2008; 19:32:19 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kevendithas
gizliliği tavırlardan belirliyosun ama yeteneğin olmasada gizlenebiliosun ama hani dedektifler arıyo ya seni ozaman yeteneğin yok ise hemen buluyolar yetenek olunca bulunamıyosun özelliği o yani :D
o eskidendi arkadasım artık öyle birsey durduk yere imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: ScarLiberal
bende temel makyaf var şu anda tek yıldız 3 yıldız yapınca kılık değiştirme kitabım var onu okuyacağım onuda 5 yıldız yapınca polisin beni bulamama oranı nedir?
eger yeteneklerinde ustalasmıs 5* polislik yetenekleri olan biriyse bulma oranı %50 ama sıradan fazla gelismemis bir polisse bulma oranı %15 - %25
makyaj 10*
gizlenme 10*
sokak bilime ve bilgisi 10*
yakala hadi yiyosa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X