< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
roman yazmayı düşünüyorum da yazdıktan sonra onu basıma çıkarmak zor mu
-
-
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kdy kitapyurdu'na bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bi arkadaş çıkartmıştı. 2019 yılında olması lazım. 5-10 bin tl masrafı olmuştu sanırım. Şimdi bu fiyatlarla 20 bini bulabilir.
-
ne kadar sattı arkadasın kitabı
ben mezun oldum pek samimi değildim sadece bunlardan bahsetmişti. kazanç işi sıkıntı çünkü kitap basarken wordden kitap haline geçmesi için para ödüyorsun. İmla için uzman elinden geçiyor ona da para ödüyorsun. Yayınevi satıştan komisyon alıyor. Ha bir de satacağın site de komisyon alır. 20 liraya sattığın kitap herhalde sana maksimum 8-9 lira kazandırır adette. Yaptığın masrafı çıkarmak için binlerce satman lazım bence. Kitap çıkarma ülkede zenginlere ünlülere göre iş
-
O kadar da değil. İsmi nismi belli olmayan insanlar kitap satışlarından %10 pay anca alabilirler. Çok ünlü isimlerin bile payları %50'yi geçmiyor.
-
Bloğa yazsan reklamlar sayesinde para kazansan daha iyi olmaz mı? ADsense eskisi gibi kazandırıyormu bilmiyorum ama.
-
Konusu ne? Ben de polisiye yazıyorum amatörce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bloga yazarak para kazanma olayı gerçek miydi ya şehir efsanesi sanıyordum ben belirli bi tıklanma sayısının olması gerekmiyor mu ?
Hocam işte tık sayısına göre kazanılıyor galiba ben bilmiyorum ama. Bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.Bir de ürününüzün çalınmaması için tasdikletin. Ama romandan kazanılan para kadar kazandırır mı bilmiyorum benimki sadece bir öneri.
Şahsen ben kitap yazacak olsam para harcamam. PDF halinde google play üzerinden yayınlamaya falan da çalışabilirsiniz google kitaplar kısmı var androidde. Böylelikle hem ağaç kesilmemiş olur hemde komisyon fazla gitmez gibi. Dijital kitap olayını bir araştırın derim.
-
dijital olarak daha mantıklı gibi ya iyi tavsiye verdin hocam sağol
Rica ederim.
-
sağ ol ayrı yazılır hocam, kitabı yazarken dikkat et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maliyetinden önce düzeltmeler yapılıyor. Öyle pat diye piyasaya çıkarılmıyor diye biliyorum. Bakanlık izini felan var. Araştırın hepsini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X