Şimdi Ara

ya dilimi tutamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımı çok seviyordum fakat beni birisiyle aldatmış bende azıma gelenleri söyledim şimdi kız benle konuşmuyor ne yapayım sizce :(

• quote:

Orjinalden alıntı: suursuz

arkadaşlar kız arkadaşımı çok seviyordum fakat beni birisiyle aldatmış bende azıma gelenleri söyledim şimdi kız benle konuşmuyor ne yapayım sizce :(

sen niye konuşmaya çalışıyorsun demekki konuşmaya yüzü yok
  • quote:

arkadaşlar kız arkadaşımı çok seviyordum fakat beni birisiyle aldatmış bende azıma gelenleri söyledim şimdi kız benle konuşmuyor ne yapayım sizce :(

o seni sevmiyormuş anlaşılan
  • Hem aldatmış bir de sen mi konuşacaksın
  • quote:

aldatmış diyosun ve hala konuşmak istiyorsun

şu olanları bi kaç ke daha düşün..senden sıkılmış işte seni artık istemiyor hala sen napaım diyosun

yapacağın şeyi söyleyim...arayacaksın bak bi şarkı buldum dinleyince hep sen aklıma geliyorsun diyeceksin .şarkı: demir demirkan - kahpe

• Az bile yapmıssın bence
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:40:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az bile yapmışsın bence.2 tane çakman lasımdı
  • beyler adamın nickine bakın (Şuursuz) soora konuşun

Dipnot: Ne söylediysen yanına kârdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 2 Aralık 2006; 17:32:44 >
  • hocam kızda ağladı ama niye beni aldattın deyince :( ve şu an nerde görse beni kafasını çeviriyor bakmıyor ...
  • yahu kardeşim konuşma kızla hem seni aldatıo hem sen hala peşindesin. Pes yani. Kız olsam enayi derdim sana neyseee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 2 Aralık 2006; 17:43:55 >
  • kız hem suçlu hem güçlü

edit: özneyi ekledim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 2 Aralık 2006; 17:44:20 >
  • git konuş gönlünü al affetmesini dile ondan okadar söylediğin kötü sözler için.Yeni bir sayfa açalım de beraber mutlu bir hayata el ele yelken açalım sen benim yol arkadaşımsın sensiz olamam ölürüm biterim de.Hatta aldattığın zamanlar söyle bari bileyim başkasından duyunca pek hoş olmuyor deki bilsin tamammı.Hadi git böyle yap.
  • Ne diyorsun sen yahu? Kız seni aldatmış sen hala konuşmuyor diyorsun! iyi git yalvar konuşsun diye!

Aldatmış olm aldatmış

Yüzüne tüükürsen tükrüğüne yazıkBırak gitsin

Yaş kaç
  • 23 yaşındayım ama szi sevgi nedir bilirmisiniz biede bu aldatma olayı aramızda soğukluk yaşanmıştı o zaman olmuş . . yinede ben sevdiyim insanlara kötü söz deyince üzülüyom :(
  • FAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • bende bilirim ama öle bişi olsaydı gözü senden başkası görmezdi.karakterli biri ol aldatan kişiyle konuşmamuhatap olma kaliteni düşürme.en güzeli.sana kızmı yok başka.düşünsene sennle beraberken eli başkasına değdi.başkasına sana baktığı gibi baktı bunu nasıl kaldırabilirsin.
  • ya ağlamaktan kolay ne var?sen de kandın mı hemen aglayınca üzüldügüne,kız milleti her türlü numarayı yapar,kanma sakın salla gitsin...
  • bence olayın aslı arkadaş ,kız arkadaşının aldattığını sanıp artık birimi söyledi yoksa kendi gördüğü birşeyi yanlışmı anladı orasını bilemem,neyse sonuçta ağır bir laf ediyor ancak kız böyle birşey olmadığını söylüyor adamın kafayada acaba benmi yanlış yorumladım diye sonradan dank ediyor gibi bişey anladınız işte
  • yok harbiden aldatmış kendide kabul etti bir kizin intikamını alamak için yaptım dedi ama yinede kız arkadaşım öyle az bişey deyildi 8 9 kişiyle çıkmış şimdiye kadar kaşar bir kızmu acaba :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.