Arkadaşlar kendimi iyice mal gibi hissetmeye başladım form da yazılan programları okuyorum 1.1.3 upgrade etmek için yöntemleri okuyorum ancak sadece okumakla kalıyorrum. çünkü ne söylenen programları bulabiliyorum ne upgrade yapabiliyorum ya ben gercekten cok mal bi insanda diğilim ama gercekten fena strese girdim. Installer dan dahi bişi yükleyemiyorum cunku neye yuklemeye calıssam eror diyor. Ya ben bu iphonu atıcam yada kendimi yakıcam
İphone Sabır işi kızma bu kadar atıp kırıp kendini heba etmeye değmez...
youtube dan videoları seyret... ve forumdaki sık sorulan sorular kısmını enbaşta iyi ce oku... daha sonra diğer işlere geç bende senin gibiydim ama Forumu takip ede ede birşeyler yaptım... Allah bu forumda sırf hayrına bilgilerini yazanlardan razı olsun..
kanka durrrrrrr aman demın bır adamın açıklamalı bir sayfrasın falan gördum bend bılmiyorumki iphonum bıle yok ulan sırf senın için alır çözerım ben bu işi
sen ne yapmak istiyorsun adamım onu söyle araştırıp yapaşım bende almak için gunlerdır okuyorum bırseyşler anladım ben w800 populer oldugu zamanlarda hobi mniyetıne arkadaşların k750 lileri w 800 yapardım
neler neler yenı askerden geldım uzaktuım bıraz olaylara sen derdını soyle ne yapmak istiyorsun..........menu turkçemi yapıcan programmı kuramıyorsun gıbı yaz adamım yazkı derman olalım yuzlerce arkadasımımz var burdaa