Şimdi Ara

Ya kafayı yiycem xbox 360 yok mu bu memlekette?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3 k dan sonra yeni makina alıyım dedim araştırmalara başladım lite on dışında makina bulamadım nerden alıcam firmware li makina yok mu bunun çaresi artık? lite on falan istemiyorum ben

• Artık lite-on'lar gelmeye başladı.FW'li makina zor bulunur.
  • eger bu forumda arastirirsan lite onlarin da halledildigini goreceksin, yani orijinal almana gerek klamaycak lite- on olsa bile, burada bazi uyeler var onlarla konus, mesela atik elektronik
  • dragonstory satıyor.Ben ondan ps3 almıştım.Ayrıca fw li xbox falanda satıyor
  • Hocam o zaman oyun oynamayı falan bırakırım ben yeter ulan kim çıkardı bu lite on sürücüleri...ulan bill gates o kadar paran var.senin paralarınla dünyadan aya yol ypılırmış gidiş dönüş...Hala 3 kuruşun hesabını yapıyosun...
  • Var yahu olmaz mı, gırla hemde. 2. el, sıfır, 2006-7-8 hepsi var.
    Sıfır fiyatlarını uçurdular biraz o kadar, yoksa rahatlıkla bulunabilir
  • hocam dükkan lazım kredi kartı kullanımı açısından kişisel alışveriş yapmak istemiyorum sonra garantisi falan olmuyo öbür şekilde spot olsa bile en azından dükkan garantisi falan alıyosun daha avantajlı oluyor
  • hocam atik elektroniğe bak ben 2-3 hafat önce aldım memnunumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Hocam o zaman oyun oynamayı falan bırakırım ben yeter ulan kim çıkardı bu lite on sürücüleri...ulan bill gates o kadar paran var.senin paralarınla dünyadan aya yol ypılırmış gidiş dönüş...Hala 3 kuruşun hesabını yapıyosun...

Saçmalama, senin oyun paran Gates'e gitmiyor. Yapımcılar sadece telif hakkı alıp oyun yapar.
  • Neyse ne dostum düz mantık bizimkisi...
    quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Hocam o zaman oyun oynamayı falan bırakırım ben yeter ulan kim çıkardı bu lite on sürücüleri...ulan bill gates o kadar paran var.senin paralarınla dünyadan aya yol ypılırmış gidiş dönüş...Hala 3 kuruşun hesabını yapıyosun...

Saçmalama, senin oyun paran Gates'e gitmiyor. Yapımcılar sadece telif hakkı alıp oyun yapar.
  • quote:

Beyler 3 k dan sonra yeni makina alıyım dedim araştırmalara başladım lite on dışında makina bulamadım nerden alıcam firmware li makina yok mu bunun çaresi artık? lite on falan istemiyorum ben

Arkadaşım Kadıköy Atik'te dün gördüm.. Fiyatlar Arcade paller 650, Premiumlar 700, Eliteler 750 ytl idi..
    Dvdromlarıda Liteon değil değiştirilmiş ve fw olarak satılmakta.. 1 yıllıkta garanti istersen 100 ytl ekstra para veriyosun.. Bence bir bak derim
  • Yani eğerki Arcade 650, Pro 700 ve Elite 750 yse ben bunların arasından Arcade alanın aklına şaşarım, bu üçü arasından en azından Premium ancak bana kalırsa 3-5 bişey daha biriktirilip Elite alınmalı, Arcade ile arasında 100 ytl var ama kutu içeriğiyle bunu kat kat çıkartır. Bilhassa 120gb harddiskler çok işe yarıycak, yeni update ile harddiske oyun kurulumu başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Yani eğerki Arcade 650, Pro 700 ve Elite 750 yse ben bunların arasından Arcade alanın aklına şaşarım, bu üçü arasından en azından Premium ancak bana kalırsa 3-5 bişey daha biriktirilip Elite alınmalı, Arcade ile arasında 100 ytl var ama kutu içeriğiyle bunu kat kat çıkartır. Bilhassa 120gb harddiskler çok işe yarıycak, yeni update ile harddiske oyun kurulumu başlayacak.

Çok önemli bir konuda uyardığınız için sağolun.. bende arcade almayı düşünüyordum ama madem hdye oyun kurulacak benimde tercihim Elite almak olacak
  • her oyun için değil bazı oyunları kapsayacakmış ama zamanla yeni çıkan tüm oyunları kapsar,
    arcade fiyatı makul olursa alınabilir ama sıfır fiyatlara bakınca en mantıklısı bence Premıum pack almak.
  • @sky_walker ' a tamamen katılıyorum Elite ile Arcade arasında ki fiyat farkı dikkate alındığında donanım + sı sebebiyle kesinlikle Elite tercih edilmeli, FW li cihazları bulmakta istediğin fiyata bulmakda sıkıntı yaşayabilirsin ama piyasada kesinlikle yeterli sayıda var...
  • arkadaşlar piyasada Ntsc-j makina satan dükkan var mı hala? eğer bendeki konsol 3k verirse elimdeki oyunları oynayabileceğim bi j makinaya ihtiyacım olacak da....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Yani eğerki Arcade 650, Pro 700 ve Elite 750 yse ben bunların arasından Arcade alanın aklına şaşarım, bu üçü arasından en azından Premium ancak bana kalırsa 3-5 bişey daha biriktirilip Elite alınmalı, Arcade ile arasında 100 ytl var ama kutu içeriğiyle bunu kat kat çıkartır. Bilhassa 120gb harddiskler çok işe yarıycak, yeni update ile harddiske oyun kurulumu başlayacak.

niye şaşıyosun ya. o 100 ytl'yi toplamak bazen çok zor oluyo. bide bana sorarsan arcade çok mantıklı, fw li oynucam
    internete giremicem, HD TV yok, live'da oyun yok, ses için VGA kablo lazım. bu durumda
    ethernet kablo, hdmi kablo, live headset, component kablonun bi gereği yok

o yüzden ihtiyaçlara göre arcade daha iyi olabiliyomuş.
  • var ama reklam kokan hareketlerde bulunmak istemem
  • fw li sıfır elite 800 den verebilirim isteyene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.