Şimdi Ara

ya kardes ler iii bana ıd verdiniz de biri ikidebir diskok net oliyom bana verecekseniz diskognetol.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ta bana diskognet ol mayan ıd verin yada ben size gerek li bilgi verem siz alin ne olur hasret kaldin

• arkadşım ne yazdıını anlayamadım..!topic başlıına bak bide yazdıın şeye bak.Annaması çok güç.
  • arkadas sen prumumsuz ısen dısconnet olur bunun ıdle falan alakası yok ya bellı saatlerde gırcen yada premum alıp herzaman girebilecen

biraz daha düzgün yazmaya calıs
  • bu nedır batırdınız forumu ya actıgın topıce vak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cant

ta bana diskognet ol mayan ıd verin yada ben size gerek li bilgi verem siz alin ne olur hasret kaldin

Disconnect olmasın yahu:DHer neyse öğrenirsin sorun deil zman içinde..Ama kimse sana kalkıpta 62+ char vercek hali yok yaw kendi elinle kas daha zevk alırsın.(ama aramızda emeklerizi çalanlarda var.bunların topunu ikecen)

• yaaaaaaaaaaa siz anlamiyonuz dieze falan girerken olmuyooooooo hepsini denedim olmiyo oyundan çıkiyoooooo diskognet oluyom anlayin ne olur yada bana ulaşmak isteyen cas-ayhan@hotmail.com u eklesin
  • ne eklicen napcan şimdi msn fake-make mi yapcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaaaaaaaaaaa siz anlamiyonuz dieze falan girerken olmuyooooooo hepsini denedim olmiyo oyundan çıkiyoooooo diskognet oluyom anlayin ne olur yada bana ulaşmak isteyen cas-ayhan@hotmail.com u eklesin

anladım lem..Sen dc oluyon serverlara girerken..Premium yok ki sende artık pre. yoksa ya alıo yada dc verio hata yokkkkkkkkkkkkkkkkk...Characterine biri girmio oki?
  • ne oluyon diskoknet mi ? o ne lem
  • millet galiba preminum la alaka yok tıklamadan dc oliyom
  • quote:

millet galiba preminum la alaka yok tıklamadan dc oliyom

peki oynadığın charın lwl i kaç 50 altıysa salla

• pardon kendimi tutamadım ama çok komik
  • haha ha gülmeyin hiç komik deyil ben almadim ıd yı arkadas verdi lwl yi bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRock

pardon kendimi tutamadım ama çok komik

ya sen bi de şuna bak..
    Topicin başlığı:ya kardeşler iii bana ıd verdiniz de biri ikidebir diskok net oliyom bana verecekseniz diskognetol gibi bir şey yazmış...Buna ne demeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

ya sen bi de şuna bak..
    Topicin başlığı:ya kardeşler iii bana ıd verdiniz de biri ikidebir diskok net oliyom bana verecekseniz diskognetol gibi bir şey yazmış...Buna ne demeli

• quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

ya sen bi de şuna bak..

bu demeli

• Anladığım kadarıyla bu arkadaşa(Diskognet olan ark.) birisi ID vermiş oynasın diye.O da non-premium olduğu için DC olup oyundan atıyor.

Şimdi arkadaşım;
    Başkasından ID isteme kendi accountunu kendin al yarın birgün ii bir itemin olur sonra güme gider
  • Yeni bir kelime keşvedildi: "diskok net"

quote:

haha ha gülmeyin hiç komik deyil ben almadim ıd yı arkadas verdi lwl yi bilmiyom

hönk.gif

• ama alamiyom hep sorun çıkiyo ve bi email adresine ıd aldım oda gelmedi

• gereksizzz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.