ta bana diskognet ol mayan ıd verin yada ben size gerek li bilgi verem siz alin ne olur hasret kaldin
arkadşım ne yazdıını anlayamadım..!topic başlıına bak bide yazdıın şeye bak.Annaması çok güç.
arkadas sen prumumsuz ısen dısconnet olur bunun ıdle falan alakası yok ya bellı saatlerde gırcen yada premum alıp herzaman girebilecen
biraz daha düzgün yazmaya calıs
bu nedır batırdınız forumu ya actıgın topıce vak
quote:
Orjinalden alıntı: cant
ta bana diskognet ol mayan ıd verin yada ben size gerek li bilgi verem siz alin ne olur hasret kaldin
Disconnect olmasın yahu:DHer neyse öğrenirsin sorun deil zman içinde..Ama kimse sana kalkıpta 62+ char vercek hali yok yaw kendi elinle kas daha zevk alırsın.(ama aramızda emeklerizi çalanlarda var.bunların topunu ikecen)
yaaaaaaaaaaa siz anlamiyonuz dieze falan girerken olmuyooooooo hepsini denedim olmiyo oyundan çıkiyoooooo diskognet oluyom anlayin ne olur yada bana ulaşmak isteyen cas-ayhan@hotmail.com u eklesin
yaaaaaaaaaaa siz anlamiyonuz dieze falan girerken olmuyooooooo hepsini denedim olmiyo oyundan çıkiyoooooo diskognet oluyom anlayin ne olur yada bana ulaşmak isteyen cas-ayhan@hotmail.com u eklesin
anladım lem..Sen dc oluyon serverlara girerken..Premium yok ki sende artık pre. yoksa ya alıo yada dc verio hata yokkkkkkkkkkkkkkkkk...Characterine biri girmio oki?
ne oluyon diskoknet mi ? o ne lem
millet galiba preminum la alaka yok tıklamadan dc oliyom
quote:
millet galiba preminum la alaka yok tıklamadan dc oliyom
peki oynadığın charın lwl i kaç 50 altıysa salla
pardon kendimi tutamadım ama çok komik
haha ha gülmeyin hiç komik deyil ben almadim ıd yı arkadas verdi lwl yi bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: TheRock
ya sen bi de şuna bak.. Topicin başlığı:ya kardeşler iii bana ıd verdiniz de biri ikidebir diskok net oliyom bana verecekseniz diskognetol gibi bir şey yazmış...Buna ne demeli
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
ya sen bi de şuna bak.. Topicin başlığı:ya kardeşler iii bana ıd verdiniz de biri ikidebir diskok net oliyom bana verecekseniz diskognetol gibi bir şey yazmış...Buna ne demeli
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
bu demeli
Anladığım kadarıyla bu arkadaşa(Diskognet olan ark.) birisi ID vermiş oynasın diye.O da non-premium olduğu için DC olup oyundan atıyor.
Şimdi arkadaşım; Başkasından ID isteme kendi accountunu kendin al yarın birgün ii bir itemin olur sonra güme gider
Yeni bir kelime keşvedildi: "diskok net"
quote:
haha ha gülmeyin hiç komik deyil ben almadim ıd yı arkadas verdi lwl yi bilmiyom
hönk.gif
ama alamiyom hep sorun çıkiyo ve bi email adresine ıd aldım oda gelmedi