Şimdi Ara

ya kordibatı yanlıs girmsim yaww

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aksam aceleyle cikarken filomu bos bi gezegene yollayim dedim kordinati yanlıs girmisim 800 herifi vurmususum ondada yas gibi savunma var mis 70 komutam 70 kravazör 200 hafif 30 bn pisi pisine gitti :(((

• üzülme olur böyle şeyler sağlık olsun bende yanlışlıkla 4. sonda atmıştım nanit çıkarmak için biriktirdiğim para ve 3000 paraça filo yandı
  • banada oldu 14. ewrende kaciriyim dedim gitti 150 komuta ewren 8. sinine kaçırmışım filoları geri çağırmayı unuttum ben i lik adama kaçirdiğimi saniyodum gitti filolar aynisini yapmak için baya ugraştım sonra daldilar yine gitti

• valla adamin icine nasil oturuyor bide oyle bi cöp cikti geridonusmculer havadaydi indinde de cöp gitmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: sado1990

ben aksam aceleyle cikarken filomu bos bi gezegene yollayim dedim kordinati yanlıs girmisim 800 herifi vurmususum ondada yas gibi savunma var mis 70 komutam 70 kravazör 200 hafif 30 bn pisi pisine gitti :(((

üzülme kardeş ya sonuçta oyun bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben aksam aceleyle cikarken filomu bos bi gezegene yollayim dedim kordinati yanlıs girmisim 800 herifi vurmususum ondada yas gibi savunma var mis 70 komutam 70 kravazör 200 hafif 30 bn pisi pisine gitti :(((

geçmiş olsun olur böyle şeyler
  • quote:

gecmıs olsun kardes
  • Bişey gitmemişki kardeş o kadar üzülme görenmde 150-200 Muhribin gitmiş sanacak....
  • 5500 casusla yanlış yere girdim.bu ilk vakam değil.kaybettiğim casusun haddi hesabı yok.tabi kazandığımın madeninde yok ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

5500 casusla yanlış yere girdim.bu ilk vakam değil.kaybettiğim casusun haddi hesabı yok.tabi kazandığımın madeninde yok ....

Ay çıktımı bari dostum...
  • ayok cikmadi adam da msj attti ben sana ne yaptim diye adama biseyde olmadi
  • 5000 sondayla defanslı gezegenime kamikaze dalışı yapan bir oyuncu vardı. bir kaç saniye kala geri çekti..iyi de çöp çıkardı ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 8 Temmuz 2006; 3:20:49 >
  • BAŞLIK:

"ya kordibatı yanlıs girmsim yaww "
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

BAŞLIK:

sadece rakamlarla değil harflerle de pek arası yok galiba!
  • quote:

Orjinalden alıntı: srvt

quote:

BAŞLIK:

sadece rakamlarla değil harflerle de pek arası yok galiba!

• 3000 bin çöpüde ben almıştım.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

5500 casusla yanlış yere girdim.bu ilk vakam değil.kaybettiğim casusun haddi hesabı yok.tabi kazandığımın madeninde yok ....

Ay çıktımı bari dostum...
  • Biri de uzun zaman sürmesine rağmen filosunu bana göndermişti.Önüne öyle bir filo koydum ki adam sömürgeme geldi ben ona çaktım ve ay çıktı :) Sanırım gönderdiği gemilere baya bir kaynak bırakmıştı...
  • benim sırf 1.053.000metal,307.455 kristal ve 66.000 deferium gitti bu yüzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.