bu luckyi kullanarak +3 e kadar yanmadan basma şansı nedir?
İtemin şansı neyse odur.Lucky çok az bir oranda arttırıyor olabilir.Bu konuda çok uzun zaman araştırma yaptığım halde lucky olayının tam çalışma şeklini bulamadım.Ama bilenler yeni bilgileri paylaşın isterim.
peki lucky ne işe yarıyor silaha özellik katıyormu kalkana basıcamda
Luck Powder itemin yansını bi 3 kat gibi artırıyor Luck Stone/Astral/İmmortal/Steady ise bilinmeyen bi oranda itemin alchemy şansını etkiliyor.
%23
Boyle soruya boyle cevap verilir ancak
bizim arkadaş luckle +5e kdr bastı ben 4e kdr şans meselesi ama bende hep +3e kdr rahat geçti luckyle
keşke silaha sos basılabilse :D
lucky siz +3 bastım kendi yaptığım magic stone ve elixir wep le bu ikisi
quote:
Orjinalden alıntı: Axi Boy94
lucky siz +3 bastım kendi yaptığım magic stone ve elixir wep le bu ikisi
kendi yaptiginiz magic stone ile +3 nasil basiliyor merak ettim ... cahilligimi mazur gorun
Tam bilemezsin ama her zaman lucky powder kullanmakta fayda var. Yalnız bu artı basma işinde hiç bi şeyin garantisi yok.
+ basma isi tamammen sans olympusta oynarken unionda bi cok kişi 4 elxrler +4 e gecirdi luckysiz +4 itemler cıkarttılar vs vs ama lucky kullanmak iyidir sansına sans katar
kendim magic stone yapıp bastım blue oldu ardından elixirleri bastım + oldu anlaşılmayacak yönü ne
quote:
Orjinalden alıntı: emreerdem07
+5 bas sosa eşitolur
quote:
Orjinalden alıntı: Axi Boy94
kendim magic stone yapıp bastım blue oldu ardından elixirleri bastım + oldu anlaşılmayacak yönü ne
arkadaş magic stone la + bastın sandı heralde
emre gel benm pc de bas la oluo
quote:
Orjinalden alıntı: artistgs
quote:
Orjinalden alıntı: emreerdem07
+5 bas sosa eşitolur
+5 mi ben daha fazla diye biliyodum
quote:
Orjinalden alıntı: MelihDemircan07
emre gel benm pc de bas la oluo
konuşturtma la beni :D anaa rütbe atlamışım yüzbaşı ne zaman oldum? melih sen som'a daha +1 basamıyon lol ha bu arada ilk önce oyuna girde konuş lol XD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme