Şimdi Ara

Ya Lütfen Biri Bana ßaksın !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Nası bi oyunduR bu yani Knight a Benziomu Uo yamı benzio Diabloyamı benzio Nası bi$i Ve Sistem Gereksinimleri Neler ??

• hangi oyun kardeşim bu
  • ???
  • Oyunun grafikleri falan harika ya. Görsen. 2D değil. O yüzden UO'ya benzemior. Öte yandan bir ses efektleri falan var. Off oyunu bırak onları dinle, o derece gerçekçi. Knight'a da benzemior. Senaryo zaten Diablo'ya bin basar. İnternette zaten sadece senaryosunu kitap olarak okuyabileceğin bir file dolaşıyor. Yalnız bahsettiğimiz oyun hangisi ya?
  • abi süper bi olay 64 ram istiyo (2*512) en fazla 1Ghz işlemci istiyo (AMD Athlon 3000+) 32 mb ekran katı istiyo(256 mb asus A9250) görüntüler süper knite online bin basar(grafik açısından)
  • bıktık bu online oyunlardan ve bu oyunların topiclerinden
  • Tüm forumlar >> [Oyun ve Yazılım] >> Oyun Genel >> Çoklu online oyunlar >> MU Online >> Ya Lütfen Biri Bana ßaksın !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 30 Ağustos 2005, 15:06:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

Oyunun grafikleri falan harika ya. Görsen. 2D değil. O yüzden UO'ya benzemior. Öte yandan bir ses efektleri falan var. Off oyunu bırak onları dinle, o derece gerçekçi. Knight'a da benzemior. Senaryo zaten Diablo'ya bin basar. İnternette zaten sadece senaryosunu kitap olarak okuyabileceğin bir file dolaşıyor. Yalnız bahsettiğimiz oyun hangisi ya?

ne diabloya bin basıyor mu??? amuhahahaahahah hatta zuhahaahahahaahah
  • Abibu oyun onanmaz!!!!size sesleniyorum!bu oyunu bırakın gelip grafik görün ke oynayın!!!!!!!!!!!
    bu oyuna ben anca derim!

• MU gibi oyun yok bu piyasada bırakın diabloyu knightı falan gelin mu ya. Başlarda böyle muhalefet insanların çıkması normal bende muhalefettim bi ara bu oyuna ama bi oyna sonra bırakamıyosun o derece yani!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.