Şimdi Ara

ya siz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatta herkezin bir amacı vardır peki size hayata bağlayan amaç nedir

• Hayat bir araç mıdır amaç mıdır? Herkese göre değişebilir.
    Araç ise aracın da bir amacı olabilir mi?

:)

Benim için insanlığa yararlı insanların yetiştirilebilmesi önem arz ediyor.
  • Hayattaki amaç?

İnsanın huyuna suyuna göre değişir.Genel bir tabirle anlatırsam kısaca insanın yetişme tarzından ölünceye kadar ki huyu kişiliği ve özelliği amacını belirliyor.
    Çok çıkarcı,mevki delisi,arkadaş dostluk kavramı olmayıp hep bencilik kavramları olunca ve paraya tapınmalar olunca amaç çıkıyor ortaya.Burada da aile yetiştirme tarzı önemli.
    Şimdi kendime gelecek olursam,belli bir ortamda aile vesilesi ile herşeyim oldu rahat bir yaşantı sürdüm.Amacım yoktu.Taa ki Lise bitinceye kadar.Amacım bundan sonra rahatlık değil herkesin rahatlığını sağlamaktı.Bireysel ve çıkarsal amaç gütmeden dostluklar edindim baktımki millet tam tersine yol almış ilerliyor.
    Ben aynı şekilde amacımı gerçekleştirmeye bakıyorum.Kazancımın yerinde olup sayısalı tutturup ülkemi kalkındırmak vakıf kurup ödenek yardımı ve kalkındırması sağlamak.Ben farklıyım niçin mi amacım paylaşımcı olma güdüsü.
    Tabi fazla paylaşımcı olununca milletce enayi oluveriyoruz.
    Neyse Ömerin dediği çok doğru AMAÇ ARAÇ ? Hangisi ?!

Birde amaç kişinin durumuna göre değişir.Bir haz gibi bir şeydir.
    Amacını gerçekleştirdikçe yeni amaçlar çıkıyor ortaya bu hep araç olmuştur ömerin yorumu buna dayanır

Ekleme:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 20 Ekim 2008; 19:28:31 >

• Yaşamın bir sonunun olduğunu düşündükçe amaçların gereksiz olduğunu düşünüyorum bazen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAKLI İSYAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.