Şimdi Ara

'Ya zorunlu askerlik kalksın ya da vicdani ret hakkı tanınsın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Bir milyon içerisinde bir yaş sınırı ve ücret koyarak bir eleme başlatıyorsun. Parası olan 'askerlik yapmayabilir' anlamına gelir bu.

Şanslı spermler klubü parayı bastırıp. Askerliği reddedebiliyor.

Kaçak değil vicdani retciyiz.

• Harbiden ben de yapmak istemiyorum. Yüksek lisans sırasında çıkıp kurtulmak lazım buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (bkz:vicdani retçilerin içten içe pkk sempatizanı olmaları)
  • 20 yaşından sonra ülkeye geri dönmemek sözü ile vicdani red hakkı tanınmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

(bkz:vicdani retçilerin içten içe pkk sempatizanı olmaları)

Yanlış düşünüyorsun

• Yav ben yüksek lisansı erteleyip gidiyorum sen ne iş yapıyonda gitmek istemiyon öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

(bkz:vicdani retçilerin içten içe pkk sempatizanı olmaları)

Sorguladıkca bircok seyin anlamsız oldugunu farkedersiniz. aslinda sizden once kurulmus olan sistem, koyulmus olan kurallarin hepsi temelde anlamsizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesla Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Vicdani ret kesinlikle olmalı.
  • Ne alakası var vicdani retle PKK sempatizanı olunmasının?İsteyen yapmalı,isteyen yapmamalı bence ordu artık tamamen profesyonelleştirilmeli PKK'ya karşı mücadele bu şekilde bir düzene oturur artık

• quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

Ne alakası var vicdani retle PKK sempatizanı olunmasının?İsteyen yapmalı,isteyen yapmamalı bence ordu artık tamamen profesyonelleştirilmeli PKK'ya karşı mücadele bu şekilde bir düzene oturur artık

Katılıyorum zaten pkk'nın oluşma sebebi türkiyenin milyarlarca dolarını silaha vermesini sağlamak. Teröre harcanan para eğitime ve ekonomiye harcansaydı. İnanın güney kore kadar güçlü bir ekonomimiz olurdu.

pkk sempatizanı konusuna gelirsek:http://www.hurriyet.com.tr/bedelli-askerlik-yapan-unlu-simalar-hangi-unlu-askerligini-bedelli-yapti-27694202

Necmettin Bilal Erdoğan

• benim daha vaktim çok ama asker olduğumuzda ayakçı olacağımız bir gerçek. boş tüfekle nöbet tutturacaklar madem silaha mermi bile vermeyecek kadar güvenilmez bir adamım niye beni o askeri kışlanın içine sokarsın ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.