yaaa hergün k750i nin bi sorununu yazıyo millett ya onu alcam korkuyorum walla bu gidişte ii ce soğudum telefondan
soğuduysan alma zaten
quote:
Orijinalden alıntı: gren
soğuduysan alma zaten
w800al
quote:
Orijinalden alıntı: kirallarvadisi
w800al
Alıntıları Göster
nokia yada hiç.....
quote:
Orijinalden alıntı: kirallarvadisi
w800al
Alıntıları Göster
Bluetooth bazen donuyor, birde bazen reset atıyor, başka ne sorunu varmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Alıntıları Göster
joystik bluetooth reset kendine arka kapak sorunu ama hepsinde yok walla ben memnuım clardan
quote:
Alıntıları Göster
ya sizin telefonlar nasıl şimdiye kadar hiç bi problemle(kullanmamı engelleyecek türden)karşılaşmadım ya siz çok şanssızsınız ya da ben çok şanslıyım
quote:
Orijinalden alıntı: brklcm
ya sizin telefonlar nasıl şimdiye kadar hiç bi problemle(kullanmamı engelleyecek türden)karşılaşmadım ya siz çok şanssızsınız ya da ben çok şanslıyım
Alıntıları Göster
Quikshare yazıları çabuk düşüyor. Arka kapak sorunu bendede vardı Resetlenme hiç olmadı Bluetoothda donma vardı arka planda mp3 bazen sorun verebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
Quikshare yazıları çabuk düşüyor. Arka kapak sorunu bendede vardı Resetlenme hiç olmadı Bluetoothda donma vardı arka planda mp3 bazen sorun verebiliyor
Alıntıları Göster
w800 de daha az problem oluyo-hem yazılımsal hem donanım olarak
quote:
w800 de daha az problem oluyo-hem yazılımsal hem donanım olarak
Alıntıları Göster
benim karsılastıgım tek sorun ekranının cok cabuk ve nedense cok kirlenmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Gateway
benim karsılastıgım tek sorun ekranının cok cabuk ve nedense cok kirlenmesi
Alıntıları Göster
saolun wallaa w800 ü biliorum kullandım arkadaşta warr onu sewmedimm ses çıkışı bile çok zayıff ama artık k750i almıycaam kesinleştii çok saolunn
quote:
Orijinalden alıntı: gokaygokmen89
saolun wallaa w800 ü biliorum kullandım arkadaşta warr onu sewmedimm ses çıkışı bile çok zayıff ama artık k750i almıycaam kesinleştii çok saolunn
Alıntıları Göster
somyericsson alma bu saatten sonra.. o bir rüyaydı geldi ve geçti..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
daha ne olacakki en lüzumlu şeyler yok pes doğrusu.
düşün saati geceden kurdun sabah seni kaldıracak ya bir bakmışın saat 10 olmuş sen kalkmışın işten kovulacan ama senin telefon hala alarm çalacak bir bakıyon beyaz ekran telefon iptal olmuş..
sonra işde kaybetmek var demi ama.
quote:
Alıntıları Göster
pardon w800 ün ses çıkışı çok mu zayıf?
quote:
Orjinalden alıntı: gokaygokmen89
quote:
quote:
Alıntıları Göster
belki o an mp3 çalmıyordur veya ses en kısıktadır
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eveready
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ne diyeyim süper yazmışsın eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: sunfury
Arka kapak gıcırdaması haklı bir şikayet, ilk çıkan K750lerden birini kullandım, hakikaten gövde kalitesi düşüktü. Onu satmak zorunda kaldım başka sebeplerden dolayı, bir süre sonra da yeni bir K750 aldım. Bunun öyle bir sorunu yoktu, 4 aydır resmen canını çıkarmama rağmen (telefonun bana sunduğu tüm imkanlardan yararlanıyorum, her şekilde ve her şartta) en ufak gıcırdama, donanım&yazılım hatasıyla karşılaşmadım. İlk çıkan telefonlarda böyle sorunları normal karşılamak lazım.
Nokia vs. SE konusuna göndermeler yapılmış. Kimisi sadece VW marka araba alır ve başka markaları küçümser, kalitesiz ve bayağı bulur. Mesela Ford alanın aklına şaşar. Halbuki bir başka kişi de Ford'dan başka bir marka satın almamak için yemin etmiştir kendince, VW'nin servislerinin belalarla dolu olduğunu düşünür ve buna göre karar vermiştir, ama bilmez ki, Honda kullanan kişi de Ford servislerinin rezalet olduğunu ve VW'lerin de sağ kapılarından gıcırtı geldiğini duyduğu için Honda almıştır. Ama bir Opel kullanıcısı bu kişilere hiç anlam veremez. (böyle sürer)
Sadece aklıma geldiği için söylüyorum, kendisine karşı bir olumsuz düşüncem ya da kinim yoktur, mesela N90 telefonlar da K750 kadar satsaydı, belki burası da N90 sorunu topiklerinden geçilmeyecekti.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
kısacası k750i çok sattığı(ucuz çünkü)için sorun çıkarma olasılığı daha yüksek diyorsun n90dan..
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ewet w800 ün sesi okadar ii deill benim dinlediim kadarıylaa yada benim arkadaşın telefonu bozuk bilemiycem artık ama yanii şahsenn beğenmedim tmm kulaklığı takınca ses kalıtesi muhteşem ama ses çok çıkmıyo
quote:
ewet w800 ün sesi okadar ii deill benim dinlediim kadarıylaa yada benim arkadaşın telefonu bozuk bilemiycem artık ama yanii şahsenn beğenmedim tmm kulaklığı takınca ses kalıtesi muhteşem ama ses çok çıkmıyo
Alıntıları Göster
ya ben evde müzik setini diil w800 ü açıyorum hatta bazen bizimkiler müziğin sesini kız çok açık diolar
quote:
ya ben evde müzik setini diil w800 ü açıyorum hatta bazen bizimkiler müziğin sesini kız çok açık diolar
Alıntıları Göster
w800'in sesi iyi çıkyor olabilir ama w550i aynı ses kalitesini daha yüksek desibelde veriyor..bunun dışında w550i 'de quickshare yazısı falanda yok joystik sorunuda yok w550i gerçekten daha kaliteli bir malzeme gibi birde beyaz kapak daha dayanıklı gibi nokianın daha kaliteli olabilir ama o carl zeiss optikleri yüzünden insanların başlarına 300 milyonluk servis faturaları gelmiş. neden bozulduğuda harbi komik; admacağız 30 cm'den bavulun üstüne düşürmüş ve optk iptal her telefonda olucak şeyler yelefonu titanyumla kaplamadığın sürece önüne geçemezsin