arkadaşlar ben torent işine yeni giriyorumda..nedir to bu torrent siteleri bazıları üyelik istiyo bazılarınında üyelikleri dolmus..bu sitelerin kuruluş amacları nedir..bu sitelere üye olduktan sonra siteden oyun yada başka bişey indirmek daha mı hızlı oluyo ??? ben torentsearch sitelerinden aratıyorum oradan işime yarayan torenti bulup indiriyorum ama hız ayaklar altında bu işin espri nedir?? varsa kaliteli site ismi pm atabilirmisiniz?? yasak deilse buraya yazın herkes faydalansın....256k sınırsız adsl var...bu hızla iii bi torentle kaç kb ile iner ???
walla bilen warsa anlatıversin ben deöğrenmek istiorm..
dostum bak şimdi;
her torrent sitesinde ratio olayı vardır, bu ne demek dersen,
senin uploadın/ downloadın oranıdır.
bu ratio 0.50 nin altına düştüğünde banlanırsın.
siteye üye olmanın mantığıda eğer sen upload download miktarına (ratio) özen göstermezsen fake upload no upload yaparsan atabilir. o bakımdan üyelikli sitelerde download acaip hızlıdır.
üyelik istemeyen ki zaten çok az site var bildiğim kadarıyla onlardada yerlerde sürünürsün. paylaşım programı kullanıyorsan, ve zar zor üye olduysan o gereksiz azureus fake upload cart curtu kullanma....
yasık olur üyeliğine. sabit ip varsa bir daha üye olmazsın. türkiyenin iplerini de banlatırsın.
emulede ise kredi olayı var. ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağın....
peki guzel kardeşim diyelim ki ben bi isteye zar zor uye oldum...bu adamlar fake upload yaptıgımı anladılar ve beni attılar...başka bir siteye gidip uye olamammı?? bide upload hızını arttırınca download hızı düşermi bu önemli eger düşmüyorsa ikisinide eşitlerim ne olcakki ??? bide bu fake uploadlar işe yaramıyorsa yakalanıyorsa neden böyle bir mod yazıyorlar ki ???
dostum bi anlasam neden yazdıklarını sadece bencillik
başka bir siteye üye olursun tabii binlerce site var ama öyle iyi siteler bulamazsın.
7 upload verince ortalama 14 - 15 le indirirsin
belki daha az
türkiye sartlarında ben 4-5 veririm
20 ile indiririm 30 bin dosyayı nasıl indirdim yaz
sörfümü etkiletmem 30 bin dosyayı nasıl indirdim yaz paylaşım için upload yaparım
30 bin dosyayı nasıl indirdim yaz
iyi siteler kullanırım
güncel dosyaları indiririm
önce başkaları indirir gündemden düşünce ben indiririm
böyle dostıum
yaz 30 bin dosyayı nasıl indirdim
sadece kendimi dinledim bu alemde çok bilen vardır ama tek sen kullanırsın pc'nde
kardesim cok tessekkur ederim bende 4-5 k upload veriyim ....ama şu cfosspeed nedir bi programmı ?? nerden bulabilirim bu dediğini ?? bide bu dediklerini 256 k adsl ile mi yaptın ...yaa senden bir ricam daha var bana da söyle guzel torrent sitesi adlarını pm atsana
quote:
Orjinalden alıntı: dışişleri
kardesim cok tessekkur ederim bende 4-5 k upload veriyim ....ama şu cfosspeed nedir bi programmı ?? nerden bulabilirim bu dediğini ?? bide bu dediklerini 256 k adsl ile mi yaptın ...yaa senden bir ricam daha var bana da söyle guzel torrent sitesi adlarını pm atsana
dostum yavaş yavaş kafa yaptığını düşünmeye başlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: tolga248
quote:
Orjinalden alıntı: dışişleri
dostum yavaş yavaş kafa yaptığını düşünmeye başlıyorum
kardesim bi bildigin varsa söyle yoksa mesaj atmak için mesaj atma ...cfosspeed nedir bi programmı ?? bilyorum allah allah