Bildirim
YAAA LÜTFENNN YARDIMMM ! ANLAYAn BİRİ BaKSıN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarım / C: / Program Files / Knight Online / hackshield / Update / autoup.exe
autoup.exe yı calıstır HackShield i UPDATE edıyor sonra PC yı kapatıp yenıden ac calısır..
Bu arada Knight Online dosyası icinde OPTIONS a Update kısmını 1298 Yapmayı unutma!!
-
her oynamaya çalıştığımız da bunumu yapacaz ??????????????????? -
hayır sadece 1 kereye mahsus ok... -
1 kereye mahsus arkadaslar
ama solıyeyım
baktınız oyunda pıslık var
DC oluyor 10061 hatası fılan verıyor
HEMEN HACKSHEILD ı UPDATE Edın Arkadaslar DUZELIYOR -
eeeeeeeee ama auto uploadda karışık bir yer oradan bana biri yol göstersin lütfen -
beyler ben b1 sey sorucakm ben 1nd1rme yer1n1 buldum ama nedense sayfa ac1lm1o lutfen b1r1 bana yard1mn ets1n plz ke oynamak 1st1yorum -
quote:
Orjinalden alıntı: surmeneli2004
ARTIK BEN KE OYNAMAK İSTİYORUM AMA
CANNOT CONNECT TO UPDATE SERVER
DİYOOOO YAA LÜTFENN BİRİ YARDIM ETSİN
LÜTFENNNNNN.............
bence hiç oynama berbatttttttttttttttt
-
ya benimkinde invalid data tables diye bişey cıkıyo bi türlü oyuna giremedim anlayan biri banada anlatsın caresinide -
Ohooo bu ne ya
-
sen yine oraya giriyosun ben onuda yapamıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aptallaştım sabahtan beri offfffffffffffffffffffffffff
öldüm bittim kafam agrıdı bi oyun yükleyemiyorum a.k
-
ya yalvarrım biri bana yardım etsin ben launcher den yüklyorum ama gece 1 den beri yüjklemedi baya bi yükledi sonra kaldı öyle ce hala aynı ne olur biriniz yardım edin ilerleme yapmıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X